GTA 5 inmiddels meer dan 60 miljoen keer verscheept

Er zijn ontwikkelaars die een meer dan terecht feestje vieren als hun game een miljoen keer over de toonbank is gegaan. Voor Rockstar en GTA 5 is dat een ruimschoots gepasseerd station. Bijna 2,5 jaar na de eerste release van GTA 5 is de game nu al ruim 60 miljoen keer verscheept, zo maakt uitgever Take-Two bekend. Naast de originele versie voor de PS3 en Xbox 360 is de game ook verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Over heel 2015 stond GTA 5 in de Verenigde Staten zelfs op de vijfde plaats van meest verkochte games. Dit alles zorgt voor behoorlijk nette financi√ęle cijfers, mede dankzij releases als NBA 2K16 en WWE 2K16. Hoewel de cijfers een jaar eerder nog wat beter waren, vooral door de release van Borderlands: The Pre-Sequel en Civilization: Beyond Earth, vallen de cijfers nog mee volgens Take-Two.

Samen met GTA Online weet GTA 5 nog altijd veel spelers aan zich te binden. En wie weet zit er nog wel story DLC aan te komen, waarmee het verhaal wellicht verder wordt uitgebreid.

 1.   
  Eon's avatar

  Het is en blijft dan ook een geweldige game! ūüôā
  Sterker nog, naar mijn mening de beste game tot op heden.

 2.   
  Thomsnov's avatar

  Echt terecht dat hij zo vaak is gegaan niet normaal goede game

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Ben benieuwd of op de E3 van dit jaar een nieuwe GTA game gaan aankondigen miss GTA 6 of n hele andere ben benieuwd maar dan hoop ik wel dat je echt met n passagiers vliegtuig kan vliegen en naar een ander eiland kan vliegen

 4.   
  FireBallz's avatar

  Geweldige game, blijft ook voor super lang erg leuk.

 5.   
  pepijn_LG's avatar

  verbaast me niks deze game is zo goed