LEGO Star Wars: The Force Awakens game is in aantocht

De LEGO-games, wie kan ze niet waarderen? Koddige filmhumor, maar dan in vermakelijke blokvorm. Eerder verscheen de complete Star Wars-saga ook al als LEGO-game onder de vleugels van TT Games, maar nu blijkt ook de nieuwe episode in de saga, The Force Awakens, ook omgezet te worden tot een kindvriendelijke avonturengame.

Onderstaande trailer lekte recentelijk uit en deze lijkt toch zeker het bestaan van een LEGO-game van Episode VII te bewijzen…


Op de site van Xbox lijken ze de lek al te omarmen. Er is al een game-pagina aangemaakt met screenshots en ook een releasedatum lijkt al geprikt te zijn: 28 juni 2016.

[SCREENSHOTS]
Mocht de gelekte trailer dus nog scepsis overlaten, dan maakt Microsoft daar definitief een eind aan, al moet uitgever Warner Bros. dezer dagen misschien wel met een officieel statement over de nieuwe LEGO Star Wars-game op de proppen komen. Zo missen we nog informatie op welke platformen de game zoal zou verschijnen, al kunnen we natuurlijk blind uitgaan van pc, Xbox One, PlayStation 4 en erg waarschijnlijk ook Wii U.

 1.   
  yannick_TXL's avatar

  hebben hebben!! heb delen 1 en 2 vroeger ook helemaal kapot gespeeld op de gamecube! ๐Ÿ˜€

 2.   
  jelte23's avatar

  lijkt me erg leuk

 3.   
  Ryan2000's avatar

  OMG! Deze wil ik!! ๐Ÿ˜ฎ

 4.   
  Stubborn's avatar

  It’s like they are aware I’m obligated to buy em all. Maar ja ik klaag niet. Bring it on!

 5.   
  gamerfriend01's avatar

  Samen met een remake van de oudere lego star wars games? ๐Ÿ˜‰