Amazon onthult per abuis Porsche-uitbreiding voor Forza Motorsport 6

Met Forza Motorsport 6 verscheen in september vorig jaar alweer de derde Forza-game voor de Xbox One. Mocht je, een ruime vier maanden na release, ondertussen wel weer uitgekeken zijn op de prima racegame van Turn 10 Studios, dan hebben we goed nieuws voor je. Over een maand verschijnt er namelijk een uitbreiding voor Forza 6.

Hoewel deze Porsche-uitbreiding nog niet officieel onthuld is door Microsoft, heeft webwinkel Amazon niet alleen het bestaan van deze expansion per abuis bekendgemaakt, maar ook de prijs en releasedatum. Het Porsche Pack zal namelijk op 1 maart verschijnen en krijgt een prijskaartje mee van 19,99 dollar, wat gelijkstaat aan circa 18,50 euro.

Hoewel Amazon de pagina van het Porsche Pack inmiddels aangepast heeft, gebeurde dit niet voordat de nodige informatie over de nieuwe Forza-uitbreiding al via het wereldwijde web werd verspreid. Zo zal het Porsche Pack twintig nieuwe auto’s introduceren, evenals 48 themed events en de gloednieuwe track Virginia International Raceway, die je in zeven verschillende vormen kunt spelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren