Krijgt Forza 6 een grote Nascar-uitbreiding?

De game-industrie staat niet bekend om de goedbewaarde geheimen. Zou het aantal lekken een dak betreffen, dan was het huis behoorlijk onbewoonbaar. Er is wederom nieuws online verschenen dat niet via de geplande officiële kanalen tot ons komt. Forza 6 gaat waarschijnlijk een grote NASCAR-uitbreiding krijgen.

Hoewel er met “waarschijnlijk” nog enig voorbehoud in de tekst is opgenomen, lijkt het te gaan om betrouwbaar nieuws. Via Reddit is de afbeelding van een download-kaart online verschenen met daarop de informatie over een nieuwe uitbreiding, die draait rond de NASCAR-competitie. Uit de toelichting op de achterzijde kan worden opgemaakt dat het gaat om een NASCAR World Tour Career-modus, die zal bestaan uit verschillende leagues, waarvoor vierentwintig nieuwe wagens aan de hoofdgame worden toegevoegd. Daarbij ook nieuwe multiplayer-opties en een nieuwe track, de Homestead Miami Speedway.

De prijs staat op 16 pond en dat zal met onze euro op hetzelfde gaan neerkomen. De uitbreiding is door Microsoft niet aangekondigd en een datum is dus ook niet bekend, maar het aanwezige materiaal maakt dit bericht zeer aannemelijk.

  1.   
    Riddle-me-this's avatar

    Lijkt me supergaaf!