Xbox Live Games With Gold komt in februari met o.a. Gears of War en Styx

Na de potentiele februari-games voor PlayStation Plus is het nu tijd voor Xbox Live om haar maandelijkse Games With Gold uit de doeken te doen. In de maand februari ontvangen abonnees van Microsofts betaalde service namelijk Hand of Fate, Styx: Master of Shadows, Sacred Citadel en Gears of War 2.


Zoals altijd zijn twee van de titels voor Xbox One en is het resterende paar games beschikbaar voor Xbox 360. In dit geval betreffen het echter ook Xbox-titels die backwards compatible zijn, wat wil zeggen dat je beide 360-games gewoon op je Xbox One kunt downloaden en spelen.

Let wel op de spreiding van alle titels voordat je overgaat naar de Xbox Store. Zo zijn Hand of Fate en Sacred Citadel al mooi vanaf 1 februari te downloaden, maar voor het duistere Styx en de klassieker Gears of War 2 moeten spelers nog netjes wachten tot 16 februari. Eenmaal gedownload blijven de games wel voor altijd in je gamecollectie staan, dus voeg ze vooral hersenloos toe om later terug te vinden in je Xbox-backlog voor de vakantietijden.

 1.   
  DaanDeGamer's avatar

  Alweer een gears of war al 2 gratis gedownload.

 2.   
  yannick_TXL's avatar

  beter dan crap ps plus

 3.   
  noah81's avatar

  Leuke games weer, is er al bekend of je de bc games kan downkoaden zonder creditcard?

 4.   
  Tom's avatar

  ”noah81″ schreef, "Leuke games weer, is er al bekend of je de bc games kan downkoaden zonder creditcard?"

  Kun je niet al heel lang allerlei games downloaden zonder creditcard? Ik heb er nooit eentje gehad, maar heb wel tig verschillende titels gekocht op Xbox Live. Een PayPal-account met m’n ING eraan helpt ook aardig, I presume.

 5.   
  noah81's avatar

  Tom schreef, "

  ”noah81″ schreef, "Leuke games weer, is er al bekend of je de bc games kan downkoaden zonder creditcard?"

  Kun je niet al heel lang allerlei games downloaden zonder creditcard? Ik heb er nooit eentje gehad, maar heb wel tig verschillende titels gekocht op Xbox Live. Een PayPal-account met m’n ING eraan helpt ook aardig, I presume. "

  Nee, als ik op mijn xbox onr de backwards compatible games wil, dan moet je eerst een creditcard toevoegen ook al is de game gratis.
  Probleem zou volgens mij opgelost worden maar ik hoor er maar niks over.

 6.   
  Tom's avatar

  Oh, dat is wel heel apart. Meestal helpt de truc van het omzeilen met PayPal, maar ik had gehoord dat je daar tegenwoordig weer geen account voor aan kunt maken zonder creditcard te hebben. Ik deel gewoon een account met ons vadder, wat uiteindelijk ook prima werkt als de afschriften door worden gestuurd naar mijn eigen bankrekening. Misschien ook een mogelijkheid voor jou om een derde in te schakelen middels PayPal?

 7.   
  Mjolnir's avatar

  Scheelt weer dat ik Styx laatst “bijna maar net niet” gekocht had

 8.   
  noah81's avatar

  Tom schreef, "Oh, dat is wel heel apart. Meestal helpt de truc van het omzeilen met PayPal, maar ik had gehoord dat je daar tegenwoordig weer geen account voor aan kunt maken zonder creditcard te hebben. Ik deel gewoon een account met ons vadder, wat uiteindelijk ook prima werkt als de afschriften door worden gestuurd naar mijn eigen bankrekening. Misschien ook een mogelijkheid voor jou om een derde in te schakelen middels PayPal?"

  Hmm zal ff kijken.
  Vind het maar stom dat je een creditcard moet gebruiken voor een gratis spel.

 9.   
  iRickNL's avatar

  Cool