Rise of the Tomb Raider krijgt volgende week grote DLC The Temple of the Witch

Rise of the Tomb Raider krijgt op 26 januari de eerste grote uitbreiding in de vorm van Baba Yaga: The Temple of the Witch. Deze verhalende content bevat voor uren aan extra gameplay, zo maakt Microsoft bekend. In The Temple of the Witch krijgt Lara nieuwe vijanden en een nieuwe tombe voor haar kiezen. Ook is er een nieuwe outfit en een nieuwe boog om te verzamelen. Samen met diverse puzzels in de tombe moet dit voor meerdere uren aan extra vermaak zorgen.

The Temple of the Witch maakt onderdeel uit van de Season Pass van Rise of the Tomb Raider. Een prijs voor alleen deze losse DLC is nog niet bekend. Later dit jaar wordt nog een tweede grote uitbreiding verwacht, Cold Darkness Awakened.

Rise of the Tomb Raider verscheen in november voor de Xbox One en Xbox 360. Hoewel de verkopen traag op gang kwamen, zijn er inmiddels toch al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. De pc-versie volgt eind deze maand en tijdens de feestdagen richting het einde van dit jaar verschijnt de game ook nog voor de PlayStation 4.

Lees meer over Rise of the Tomb Raider in onze review en bekijk de uitgebreide video review.

  1.   
    Neolite's avatar

    Uitstekende game die helaas ondergesneeuwd is door het geweld van andere top titels.

  2.   
    ChielB's avatar

    Inderdaad, dit is echt een pareltje. Het feit dat deze Xbox-exclusive is heeft het qua bekendheid helaas ook niet heel veel goeds gedaan denk ik.