Nieuwe uitbreiding Snowfall aangekondigd voor Cities: Skylines

Het vorig jaar verschenen Cities: Skylines bleek een enorm succes en spoelde voor velen de ietwat bittere smaak weg die de meest recente SimCity-iteratie had nagelaten. De kleine Finse ontwikkelaar Colossal Order werkt ook na de release onverminderd door aan de citybuilder en dat resulteerde vorig jaar al in een eerste uitbreiding: After Dark. Hierin werd onder andere een dag- en nachtcyclus en een reeks nieuwe gebouwen toegevoegd.

Nu heeft uitgever Paradox Interactive een nieuwe uitbreiding voor Cities: Skylines onthuld: Snowfall. Cities: Skylines – Snowfall zal onder andere een weersysteem aan de game toevoegen, waardoor je ook aan warmtemanagement zal moeten doen. Daarnaast introduceert Snowfall ook nog trams en meer. Tegelijkertijd met Snowfall zal ook een gratis update voor Cities: Skylines verschijnen, waarin een minder uitgebreid weercyclus toegevoegd wordt. Deze voegt enkel regen en mist toe en dit heeft enkel een cosmetisch effect.

 1.   
  jurian-s's avatar

  The hype tram is real ๐Ÿ™‚

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Vet man die trams zijn cool.

 3.   
  Musicman88's avatar

  Ik moet de after dark dlc eerst nog kopen en proberen……ik krijg er alleen geen tijd voor met het aantal vette games dat op mijn to do list staat ๐Ÿ˜€

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  ”Musicman88″ schreef, "Ik moet de after dark dlc eerst nog kopen en proberen……ik krijg er alleen geen tijd voor met het aantal vette games dat op mijn to do list staat ๐Ÿ˜€ "

  Same.

 5.   
  Thomsnov's avatar

  Echt vet dit

 6.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Trammies ๐Ÿ™‚