Pre-order bonus Mirror’s Edge: Catalyst onthuld

Nog luttele maanden voordat Mirror’s Edge: Catalyst verschijnt, en daarom is het tijd om de pre-order bonus te onthullen! Afgelopen week verscheen er op de ‘over’ pagina op Amazon wat spelers krijgen de het spel van tevoren al kopen.

Zij kunnen voornamelijk een aantal toffe outfits verwachten, waaronder de Combat & Speed Runner Kit inclusief vette zonnebril. Deze outfit trekt je personage aan wanneer je de wereld van een andere spelers binnendringt in de multiplayer van de game. Daarnaast bevat de pre-order een Runner Tag, waarmee je personage kan pronken in de leaderboards, en een vette achtergrond voor Speed Hacks.

[SCREENSHOTS]

Mirror’s Edge: Catalyst verschijnt op 24 mei 2016 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Oo wooho, wat een fantastische geweldige preorder is dit zeg! -_-”

  Al ben ik verbaasd over het nieuws dat er een soort van mp mogelijkheid in de game zit. 😮

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Ik ben eerlijk gezegd blij dat je vaak zulke kleine dingetjes bij de pre order krijgt, dit geeft mij in ieder geval niet het gevoel dat je bent gedwongen om te pre orderen, maar als je het doet je iets kleins leuks krijgt.

 3.   
  Kenneloth's avatar

  ”Bram_M99″ schreef, "Ik ben eerlijk gezegd blij dat je vaak zulke kleine dingetjes bij de pre order krijgt, dit geeft mij in ieder geval niet het gevoel dat je bent gedwongen om te pre orderen, maar als je het doet je iets kleins leuks krijgt."

  Lol? Je maakt een grapje zeker? Het is de meest smerige manier van verkoop. Je legt geld neer voor een product waarvan je niet eens weet of die zal werken (Batman Arkam Knight?????). En waarom moet iemand die pre-orderd anders behandeld worden dan iemand die de game op release haalt? Nuketown anyone?