Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer DeathStalker Chroma | GamersNET Gear

Naast de Diamondback Chroma van laatst stuurden onze vrienden van Razer n贸g een kek speeltje op. De DeathStalker Chroma: een keyboard voor gamers, maar met laptop-achtige toetsen. Voor de gamer met een drukbezocht quinoa-blog, of de geruisloze moordenaar met die nog een scriptie moet schrijven…

Check ook onze Razer Diamondback Chroma Unboxing die we eerder al documenteerden op video!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Het probleem met een toetsenbord zoals is dit is dat die al snel over priced is alleen omdat er een razer stickertje op zit geplakt. Het andere probleem is dat je een dikke vette meer prijs betaald voor je chroma effectjes en het andere probleem is dat ik persoonlijk geen goeie ervaring heb met een ‘laptop- toetsenbord’. Wat mij opvalt met de meeste van dit soort toetsenborden is dat ze niet gemaakt zijn om veel knoppen tegelijk te registreren. Nu weet ik niet hoe dat met deze zit maar voor 120 keiharde euro’s koop ik toch liever en ander. Wel +1 voor het design. 馃槢

 2.   
  nielsiebro's avatar

  ik was op het punt dit toetsenbord te kopen, maar ik dacht zo van ja ik test hem eerst uit bij informatique en ik vond het echt schijt 馃槅

 3.   
  Tom's avatar

  Thijs. schreef, "Wat mij opvalt met de meeste van dit soort toetsenborden is dat ze niet gemaakt zijn om veel knoppen tegelijk te registreren. Nu weet ik niet hoe dat met deze zit maar voor 120 keiharde euro’s koop ik toch liever en ander."

  De anti-ghosting is juist vrij aardig voor een membraantoetsenbord: tot en met 10 knoppen wordt alles gegarandeerd geregistreerd op de DeathStalker Chroma.

  Overigens kun je dit toetsenbord al voor minder dan 119,- euro vinden. Nog steeds een tikje duurder dan menig mechanisch toetsenbord, maar voor de prijs ook een interessant alternatief voor gamers die op zoek zijn naar iets compleet anders.

 4.   
  Thijs.'s avatar

  Tom schreef, "

  ”Thijs.” schreef, "Wat mij opvalt met de meeste van dit soort toetsenborden is dat ze niet gemaakt zijn om veel knoppen tegelijk te registreren. Nu weet ik niet hoe dat met deze zit maar voor 120 keiharde euro’s koop ik toch liever en ander."

  De anti-ghosting is juist vrij aardig voor een membraantoetsenbord: tot en met 10 knoppen wordt alles gegarandeerd geregistreerd op de DeathStalker Chroma.
  Overigens kun je dit toetsenbord al voor minder dan 119,- euro vinden. Nog steeds een tikje duurder dan menig mechanisch toetsenbord, maar voor de prijs ook een interessant alternatief voor gamers die op zoek zijn naar iets compleet anders. "

  Ah, 10 knoppen klinkt zeker niet vekeerd. Toch vind ik hem alsnog te duur 馃槢

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik snap niet hoe zo’n prijskaartje valt goed te praten. Ze hadden er tenminste wat simpele media knoppen op kunnen gooien als ze er 120 euro voor gaan vragen.

 6.   
  Tom's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "Ik snap niet hoe zo’n prijskaartje valt goed te praten. Ze hadden er tenminste wat simpele media knoppen op kunnen gooien als ze er 120 euro voor gaan vragen."

  Dat prijskaartje is goed te praten met een voorliefde voor Razer, denk ik zo. Het zal voor de liefhebber een combinatie zijn van de afwerking, het logo en de Chroma-verlichting.

  De DeathStalker Essential biedt overigens praktisch hetzelfde (mindere anti-ghosting tho), maar stript vrijwel alle verlichting weg. Zodoende wordt de prijs gehalveerd.

  Maar het blijft een kwestie van smaak, dat prijsverschil wat Razer altijd levert. Er zijn aardig wat gamers die zonder meer bijbetalen voor wat Razer biedt. Een beetje image, maar vaak ook wel degelijke afwerking, designkeuzes en prestaties.

 7.   
  mattioza's avatar

  Was het deze week geen headset? (werd aangekondigd bij deze week)

  Als je dan toch niet voor een mechanisch toetsenbord gaat, kan je dan niet beter voor dat skeer toetsenbord Sharkoon Sharkzone K20 van enkele weken terug gaan? Is tenminste goedkoop en doet voor de niet diehard pc-gamer ook gewoon wat hij moet doen (volgens de gamersnet gear), alleen zonder lichtjes.

 8.   
  gamerfriend01's avatar

  Zouden de videos met pc gear wat kunnen afgewisselt worden met console gear? Zouden jullie eens aparte videos maken over knoppen aanpassen bij elite controller, best headset voor xbox one/ps 4 en hoe verwijder je interne hardeschijf van ps 4? 馃槈

 9.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  De DeathStalker Essential biedt overigens praktisch hetzelfde (mindere anti-ghosting tho), maar stript vrijwel alle verlichting weg. Zodoende wordt de prijs gehalveerd.

  Dan zit je op 50/60 euro voor een heel basic toetsenbord. Razer doet me denken aan Apple. Geen slecht spul, maar veel te duur.

 10.   
  KeesMommaiseenbaas's avatar

  Het argument dat dit juist meer een ‘typ-toetsenbord’ is dan een ‘game-toetsenbord’ is totaal in tegenstelling met de heersende opvatting over toetsenborden die gemaakt zijn voor mensen die veel typen. Het voordeel van mechanische toetsen is niet alleen dat ze minder fouten maken bij het registreren van meerdere toetsen tegelijk. Maar ‘getrainde’ vingers voelen naar verloop van tijd wanneer je een mechanische toets diep genoeg indrukt om de toets te laten registreren. Meestal is dit ongeveer op de helft; je hoeft dus niet iedere toets helemaal tot de bodemplaat in de drukken (zoals bij een membraan toetsenbord) wat er juist voor zorgt dat het comfortabeler is voor je handen, met als gevolg dat er juist minder vermoeidheid optreedt e.d.
  Dat het dus meer bedoeld is om te typen, los van het verschil in volume, is dus in de ogen van velen helemaal niet waar.

 11.   
  TinusGN's avatar

  Met elk product van Razer weer, het is Apple van het gamen

 12.   
  Tom's avatar

  KeesMommaiseenbaas schreef, "Het argument dat dit juist meer een ‘typ-toetsenbord’ is dan een ‘game-toetsenbord’ is totaal in tegenstelling met de heersende opvatting over toetsenborden die gemaakt zijn voor mensen die veel typen. Het voordeel van mechanische toetsen is niet alleen dat ze minder fouten maken bij het registreren van meerdere toetsen tegelijk. Maar ‘getrainde’ vingers voelen naar verloop van tijd wanneer je een mechanische toets diep genoeg indrukt om de toets te laten registreren. Meestal is dit ongeveer op de helft; je hoeft dus niet iedere toets helemaal tot de bodemplaat in de drukken (zoals bij een membraan toetsenbord) wat er juist voor zorgt dat het comfortabeler is voor je handen, met als gevolg dat er juist minder vermoeidheid optreedt e.d.
  Dat het dus meer bedoeld is om te typen, los van het verschil in volume, is dus in de ogen van velen helemaal niet waar. "

  Punt blijft natuurlijk wel dat de scissor switches bijzonder plat zijn, waardoor juist die afstand van de toets in ruststand tot de bodem van het membraam bijzonder klein is. Getrainde vingers kunnen weliswaar met minder moeite op mechanische toetsen tikken, maar het lijkt me sterk dat dat minder kracht vergt over een kortere afstand dan bij dit membraantoetsenbord. Misschien wel op sommige switches, met je de juiste training, maar in ieder geval niet met de Cherry MX Brown waar ik nu op typ.

  Het lijkt me gewoon een niche onder de gamers. Mechanisch is uiteraard in veel gevallen duurzamer en preciezer, maar sommige mensen moeten er gewoon niks van hebben. Dat kan een afweging van de luidheid van de toetsen zijn of gewoon een afkeur van het gevoel van een mechanische switch. De DeathStalker richt zich gewoon specifiek op de groep gamers die de mechanische hype liever uit de weg gaan. Maar dat zal inderdaad een minderheid zijn.

 13.   
  JoeytenBeumer's avatar

  ik heb zelden zo’n inhoudsloos hardware item gezien, de personen aan tafel hebben duidelijk even 5 minuten gegoogeld naar een paar technische termen en denken daardoor nu experts te zijn. zelfs wanneer bezoekers hen corrigeren blijven ze hun eigen valse mantra maar herhalen.

  beste mensen van gamersnet, als hardware je geen reet boeit waarom zou je dan zo’n item maken? voor 14 jarige op youtube is dit misschien vermakelijk, maar voor hardcore gamers (zoals ik) heeft deze onzinpraat echt geen enkele toevoeging. (ik kijk even naar vorige aflevering: BB8 is een ‘drone’? wtf, omdat het uitzichzelf rondrijdt is het een drone?? beter google je die definitie ook ff op)

  oh en door 10 keer het woord ‘degelijk’ te gebruiken valt het 茅cht niet op dat iemand zn gebrekkige kennis probeert te verhullen hoor… just a hint. 馃檮

 14.   
  morkop006's avatar

  JoeytenBeumer schreef, "ik heb zelden zo’n inhoudsloos hardware item gezien, de personen aan tafel hebben duidelijk even 5 minuten gegoogeld naar een paar technische termen en denken daardoor nu experts te zijn. zelfs wanneer bezoekers hen corrigeren blijven ze hun eigen valse mantra maar herhalen.
  beste mensen van gamersnet, als hardware je geen reet boeit waarom zou je dan zo’n item maken? voor 14 jarige op youtube is dit misschien vermakelijk, maar voor hardcore gamers (zoals ik) heeft deze onzinpraat echt geen enkele toevoeging. (ik kijk even naar vorige aflevering: BB8 is een ‘drone’? wtf, omdat het uitzichzelf rondrijdt is het een drone?? beter google je die definitie ook ff op)
  oh en door 10 keer het woord ‘degelijk’ te gebruiken valt het 茅cht niet op dat iemand zn gebrekkige kennis probeert te verhullen hoor… just a hint. 馃檮 "

  Ik ben met je eens dat het niet altijd even sterk is, maar dan kan je beter naar een hardware site gaan. Daarnaast is er over een toetsenbord nooit zo gek veel te vertellen. Het belangrijkste is de soort switch, en dan heb je 90% van je verhaal verteld in 3 seconde.

  Maar OT. Jeetje doet pijn aan me ogen die scissor :P. Ik weet nog dat ik een jaar geleden de chroma blackwidow voor 130 haalde, was een betere deal. Maar nog liever altijd rubber dome dan die ellendige scissor dingen 馃槙 .

 15.   
  Tom's avatar

  ”morkop006″ schreef, "Ik ben met je eens dat het niet altijd even sterk is, maar dan kan je beter naar een hardware site gaan."

  Precies dit. GamersNET Gear is bedoeld als vlot tussendoortje met nieuwe of interessante gadgets, hardware en accessoires. Wij zijn nog niet bepaald experts op alle fronten, dus geef ons ook even de kans om in te komen (dat doe je doorgaans door veel verschillende producten onder handen te nemen).

  De geschreven artikelen van de behandelde tech zijn vaak stukken uitgebreider. Als die dan nog te inhoudsloos voor je zijn, dan moet je inderdaad ergens anders gaan zoeken. Een gamewebsite kan ook niet van de ene op de andere dag van alle markten thuis zijn.

 16.   
  mheiden21's avatar

  JoeytenBeumer schreef, "ik heb zelden zo’n inhoudsloos hardware item gezien, de personen aan tafel hebben duidelijk even 5 minuten gegoogeld naar een paar technische termen en denken daardoor nu experts te zijn. zelfs wanneer bezoekers hen corrigeren blijven ze hun eigen valse mantra maar herhalen.
  beste mensen van gamersnet, als hardware je geen reet boeit waarom zou je dan zo’n item maken? voor 14 jarige op youtube is dit misschien vermakelijk, maar voor hardcore gamers (zoals ik) heeft deze onzinpraat echt geen enkele toevoeging. (ik kijk even naar vorige aflevering: BB8 is een ‘drone’? wtf, omdat het uitzichzelf rondrijdt is het een drone?? beter google je die definitie ook ff op)
  oh en door 10 keer het woord ‘degelijk’ te gebruiken valt het 茅cht niet op dat iemand zn gebrekkige kennis probeert te verhullen hoor… just a hint. 馃檮 "

  En nu weer gauw terug in je mand! Want je hebt duidelijk weer de fles azijn gevonden. En a.u.b. als je zo “wijs” wilt overkomen, gebruik eens hoofdletters.

 17.   
  mattioza's avatar

  JoeytenBeumer schreef, "ik heb zelden zo’n inhoudsloos hardware item gezien, de personen aan tafel hebben duidelijk even 5 minuten gegoogeld naar een paar technische termen en denken daardoor nu experts te zijn. "

  Lol welkom bij Gamersnet, dat is het concept. Hier wordt er gesproken over gevoelens ipv. alle technische specificaties af te rammen. 馃檪

 18.   
  PaNNa's avatar

  JoeytenBeumer schreef, "ik heb zelden zo’n inhoudsloos hardware item gezien, de personen aan tafel hebben duidelijk even 5 minuten gegoogeld naar een paar technische termen en denken daardoor nu experts te zijn. zelfs wanneer bezoekers hen corrigeren blijven ze hun eigen valse mantra maar herhalen.
  beste mensen van gamersnet, als hardware je geen reet boeit waarom zou je dan zo’n item maken? voor 14 jarige op youtube is dit misschien vermakelijk, maar voor hardcore gamers (zoals ik) heeft deze onzinpraat echt geen enkele toevoeging. (ik kijk even naar vorige aflevering: BB8 is een ‘drone’? wtf, omdat het uitzichzelf rondrijdt is het een drone?? beter google je die definitie ook ff op)
  oh en door 10 keer het woord ‘degelijk’ te gebruiken valt het 茅cht niet op dat iemand zn gebrekkige kennis probeert te verhullen hoor… just a hint. 馃檮 "

  De titel van deze website zegt genoeg.. GamersNET, dus ik denk dat het een game site is. Ga anders naar HardwareNET misschien vindt je daar wat je zoekt , wijsneus 8)