Sony bevestigt releasedatum Ratchet & Clank en onthult boxart

Het is misschien wel één van de bekendste PlayStation-franchises: Ratchet & Clank. Sinds de PlayStation 2 is de franchise vaste kost op Sony’s consoles en dus kan ook een PlayStation 4-editie niet ontbreken. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft ditmaal gekozen voor een hernieuwde versie van het eerste deel. Hierbij ziet de game er niet alleen op het grafische vlak natuurlijk veel mooier uit, ook de gameplay en controls worden opgekrikt naar de hedendaagse standaarden en de game zal tevens de nodige nieuwe content bevatten.

Net zoals de film, waarvan een precieze verschijningsdatum voor Nederland nog niet bekend is, wordt in de game het verhaal vertelt vanuit het perspectief van Captain Qwark en het is dan ook niet meer dan logisch dat de game en film in dezelfde periode verschijnen. Voor de game betekent dat dat hij in Nederland vanaf 20 april verkrijgbaar is, een week voor de release van Sony’s paradepaardje Uncharted 4: A Thief’s End. Naast deze bevestiging van de releasedatum heeft Sony ook de boxart van Ratchet & Clank vrijgegeven en deze kun je hieronder terugvinden.

  1.   
    TheHulk0183's avatar

    hype

  2.   
    Jerry97's avatar

    Hernieuwde versie van het eerste deel? jammer, ik dacht dat het een heel nieuw deel zou worden. Maar ik ga hem toch halen hahaha

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Ik ga nu al sparen voor de aankomende maanden 😛

  4.   
    gamerfriend01's avatar

    niet echt slim om twee exclusives zo snel op elkaar uit te geven 😉

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "niet echt slim om twee exclusives zo snel op elkaar uit te geven 😉 "

    Ik vrees dat dit inderdaad wel van invloed gaat zijn op de verkoopcijfers van Ratchet & Clank. Ongelukkige samenloop van omstandigheden natuurlijk. Uncharted 4 zou oorspronkelijk eerder verschijnen, terwijl Ratchet & Clank ongeveer tegelijkertijd met de film moet uitkomen.

  6.   
    soldierarjan's avatar

    Vandaag huis sleutel gekregen van me eerste huis.
    Ik moet flink door verbouwen wil ik niet te ver achter lopen met alle games die uitkomen 😀

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mooie boxart 🙂