McDonalds van de toekomst geopend in Hong Kong

McDonalds wordt de laatste tijd steeds vaker bekritiseerd om zijn saaie, dertien-in-een-dozijn menu en uitstraling. De fastfoodketen werkt hard om van dit imago af te komen en opende daarom recentelijk de eerste “McDonals van de toekomst” in Hong Kong.

Het filiaal, dat gelegen is in de buurt van Admiralty Station, beschikt onder andere over draadloze en bedrade oplaadstations bij elke tafel. Daarnaast zijn er Create Your Taste-computers aanwezig. Deze werden eerder al ingezet in Australië en staan je toe om jouw eigen salade en burger samen te stellen. Hierbij gebruikt de McDonals enkel verse ingrediënten.

Ook gooit McDonals het kleurrijke en drukke interieur, waar de fastfoodketen om bekend is komen te staan, overboord. In plaats daarvan heeft men gekozen voor een neutraal ontwerp, met de gedachte dat je dan zo ongestoord en puur mogelijk van je burger kunt genieten.

Zou jij de huidige McDonalds willen inruilen voor deze nieuwe variant? Laat het ons weten in de reacties!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Ryan2000's avatar

  gamersfood.nl confirmed??

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Kan niet wachten tot deze game uitkomt

 3.   
  Sa.'s avatar

  FoodNET? Haha! Ik zou wel zo’n Maccie in Nederland willen, vind het concept erg sterk. 🙂

 4.   
  Cyart's avatar

  het blijft McDonalds, oftewel na een 2 uurtjes weer honger

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Cyart schreef, "het blijft McDonalds, oftewel na een 2 uurtjes weer honger"

  Ja als ik 1 losse hamburger eet misschien, maar als ik gewoon een menu neem big tasty ouzo medium of groot zit ik echt ze de hele avond vol.

 6.   
  Thomsnov's avatar

  (null)

 7.   
  mmx's avatar

  Ziet er goed uit helaas voor de junkfoon keizer McDonald vind ik juist dit eten helemaal niet lekker 😳

 8.   
  TinusGN's avatar

  Dit is toch GAMERSnet?

 9.   
  Zultkop's avatar

  wa heeft dit met games van doen??? 😕

 10.   
  Zultkop's avatar

  McDonalds wordt de laatste tijd steeds vaker bekritiseerd om zijn saaie, dertien-in-een-dozijn menu en uitstraling.

  geef is voorbeeld?? nooit gehoord daarvan … 😕

 11.   
  WoKingNL's avatar

  Ergens vind ik het heel mooi dat als ze een dergelijk iets op een internationale website posten er precies dezelfde onzin reacties komen “Wat heeft dit met games te maken?” Nederlanders doen dus precies hetzelfde! De gamer generatie komt/kwam vaak genoeg bij de Mcdonalds dus coole shit zoals dit kan best gepost worden 😉

 12.   
  Zultkop's avatar

  WoKingNL schreef, "Ergens vind ik het heel mooi dat als ze een dergelijk iets op een internationale website posten er precies dezelfde onzin reacties komen “Wat heeft dit met games te maken?” Nederlanders doen dus precies hetzelfde! De gamer generatie komt/kwam vaak genoeg bij de Mcdonalds dus coole shit zoals dit kan best gepost worden 😉 "

  wat nen kolder!

  dezen generatie kwam ook vaak genoeg bij de aldi of de intermarché, gaat u dat nu ook meenemen op een site die GAMErsnet heeft? domme hollanders pfff 🙄

 13.   
  Koenboy1304's avatar

  Wow…. Ik kan niet wachten tot dat de McDonalds waar ik werk dr zo uit gaat zien xD

 14.   
  mheiden21's avatar

  Ik dacht even dat ik op nu.nl was, maar zit toch goed. Nu nog zoeken naar het verband tussen de Mac en games…

 15.   
  Leukste's avatar

  Ik kom regelmatig bij de Mac. Al zal menig persoon die mij ontmoet heeft dat niet aan mijn postuur aflezen. De vrolijke kleuren van de huidige opzet vind ik veel fijner dan het zakelijke, simpele uiterlijk waar hiervoor is gegaan. Dat de fastfoodketen met zijn tijd mee moet is dan wel weer waar. Maar of de pilaren nu zwart of rood zijn gaat echt je eetlust niet bederven.

  Dat er oplaadstation bij de tafels zijn is dan wel weer een grote plus. Al ga ik er niet vanuit dat mensen nog een uurtje na hun eten blijven hangen in de spitsuren om hun spullen op te laden.

  Je kunt nu al kiezen of je dingen uit je burger wilt laten, zoals augurk of ui. Maar als dat voor de mensen die dan uit de tal van menu’s en de keuzes om dingen uit je burger te laten nog niet hun ding vinden is er dan dat nieuwe systeem die je zelf alles mag gaan samenstellen. Is iedereen weer blij zullen we maar zeggen.

 16.   
  Sa.'s avatar

  Zultkop schreef, "

  ”WoKingNL” schreef, "Ergens vind ik het heel mooi dat als ze een dergelijk iets op een internationale website posten er precies dezelfde onzin reacties komen “Wat heeft dit met games te maken?” Nederlanders doen dus precies hetzelfde! De gamer generatie komt/kwam vaak genoeg bij de Mcdonalds dus coole shit zoals dit kan best gepost worden 😉 "

  wat nen kolder!
  dezen generatie kwam ook vaak genoeg bij de aldi of de intermarché, gaat u dat nu ook meenemen op een site die GAMErsnet heeft? domme hollanders pfff 🙄 "

  Ik als mede Hollander distantieer me ten zeerste van deze comment. Je hebt helemaal gelijk Zultkop, er is geen rede voor deze post. Feit blijft dat maccie altijd goed is haha! 😉

 17.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ergens vind ik het heel mooi dat als ze een dergelijk iets op een internationale website posten er precies dezelfde onzin reacties komen “Wat heeft dit met games te maken?”

  Ja wat een onzin, we komen hier allemaal om nieuws over McDonald’s te lezen!

 18.   
  Robinnn123's avatar

  Lijkt nu meer op een wok restaurant. 😆

 19.   
  Alfa Warrior's avatar

  Carlos0_0″][quote=”Cyart schreef, "het blijft McDonalds, oftewel na een 2 uurtjes weer honger"

  Ja als ik 1 losse hamburger eet misschien, maar als ik gewoon een menu neem big tasty ouzo medium of groot zit ik echt ze de hele avond vol.[/quote]

  Quarterpounder menu + chilli chicken is is vol zitten voor 3 uurtjes maar daarna merk je toch wel dat het niet een volledige maaltijd is. Wat vreemd is want ik zit dan meestal wel vol.

  Uiteraard gaat niks boven een gezonde maaltijd met variatie er in.

 20.   
  FireBallz's avatar

  Dan heb je daarna toch nog honger, maar voor de rest vind ik het wel lekker oldschool uitzien.