GN @E3: De Eerste Beursdag

Het is nu het begin van de avond, iets na zessen hier in Los Angeles, en in Europa liggen de meeste mensen braaf in bed. De E3 heeft om 12.00 uur vandaag haar deuren geopend en het geweld barstte in alle hevigheid los. Na een non-stop trip van zes uur zijn de hallen gesloten voor vandaag en kunnen we de balans alvast opmaken wat betreft de GamersNet-invasie op de E3. Veel racegames zijn aan bod gekomen vandaag, van Forza Motorsport 3 en Blur tot aan Need for Speed: SHIFT en Split/Second. Er was actie met onder andere Ninja Gaiden Sigma 2, Tekken 6, Marvel Ultimate Alliance 2, Dead to Rights Retribution en Alpha Protocol.

Ook een knap staaltje high-tech kwam aan bod bij de booth van Ubisoft, waar men een enorme touch-screen table had staan om R.U.S.E. te spelen. De tafel was iets kleiner dan die uit een van de eerste trailers, maar indrukwekkend was het zeker. Helaas ziet het er naar uit dat we die touch-table niet gratis bij de game zullen krijgen.

Verder zijn er ook weer de nodige booth babes gesignaleerd, al is het duidelijk nog niet van het niveau (en de hoeveelheid) van enkele jaren geleden. Toch straalde alles wel heel veel grootsheid en sfeer uit, waarmee de E3 direct een prima indruk heeft achtergelaten.


Spoedig kun je een ongekende hoeveelheid (hands-on) previews verwachten op GamersNet en natuurlijk gaan we ook de komende twee dagen de beursvloer verder verkennen. Morgen wacht in elk geval wederom een heerlijk programma. We gaan knallen met Wolfenstein en Singularity, we mogen zelf aan de slag met Splinter Cell: Conviction, we krijgen een behind-closed-door sessie met Assassin’s Creed 2 en we gaan achter gesloten deuren met Electronic Arts uitgebreid haar line-up spelen, van Dante’s Inferno en Army of Two: The 40th Day tot Bad Company 2 en Fight Night: Round 4.

En alsof dat niet genoeg is duiken we met Sony de meeting room in om ons te verblijden met God of War III, Uncharted 2: Among Thieves, MAG, Heavy Rain, MotorStorm: Arctic Edge en nog veel meer. De komende dagen zullen uiteraard ook meer foto’s van de beursvloeren worden gemaakt en die kun je later deze week verwachten.

Kortom, genoeg reden om GamersNet scherp in de gaten te houden de komende tijd en helemaal op de hoogte te blijven van alle onthullingen en de eerste ervaringen met de nieuwste games.

Tot de volgende update!

 1.   
  Tom's avatar

  Keep me posted wat betreft Bad Company 2, ik ben namelijk erg benieuwd. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Rock-in's avatar

  Gast dit is gewoon ziek. Alleen de namen al die voorbij komen zetten. ๐Ÿ˜•

  Hopelijk word het wat de booth babes betreft in ere hersteld. Gelukkig zijn ze bij de E3 weer over gestapt op het oude concept. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Kilerden's avatar

  Forza motorsport 3 is wreed toch?!!! ๐Ÿ˜›

  en wanneer komen die foto’s van de booth babes ๐Ÿ˜‰

 4.   
  DutchFreeze's avatar

  Kilerden schreef, "Forza motorsport 3 is wreed toch?!!! ๐Ÿ˜›

  en wanneer komen die foto’s van de booth babes ;)"

  Ik zou The babe tread 2 maar in de gaten houden dan, in het theehuisje ๐Ÿ˜‰

  Wel gaaf dat het nou weer een leuke beurs is en houd ons op de hoogte van Battlefield en Modern Warfare 2 heh Michiel! ๐Ÿ˜€

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Klinkt allemaal goed ๐Ÿ˜€

 6.   
  gappower's avatar

  Tharduz schreef, "Keep me posted wat betreft Bad Company 2, ik ben namelijk erg benieuwd. ๐Ÿ˜‰ "

  idd !

 7.   
  Tha Duck's avatar

  Goed bezig mannen! Have fun daar nog, maar dat gaat wel lukken als ik die namen zo zie. Doe Kratos de groeten van me!

  En als je David Jaffe toevallig ziet mag je hem ook de groeten doen. ๐Ÿ˜›

 8.   
  Dr. D3nVil's avatar

  ninja gaiden sigma2 ๐Ÿ˜€ ben benieuwd of er nog meer nieuws over deze game komt
  ๐Ÿ˜‰