Nieuwe patch Bloodborne maakt upgraden van wapens gemakkelijker

Vandaag verschijnt er een nieuwe patch voor Bloodborne, nummer 1.9, die het gemakkelijker maakt om je wapens in de game te upgraden naar +10. In het spel is het aantal Blood Rocks, het item dat je nodig hebt om wapens te kunnen upgraden, beperkt en moet je keuzes maken welke wapens je van extra kracht wil voorzien.

En sinds de uitbreiding The Old Hunters, die nieuwe wapens heeft geïntroduceerd, is de keuze alleen maar moeilijker geworden. Echter, de Blood Rocks zijn met de komst van patch 1.9 te koop in de Insight shop voor 60 Insight. Je zult wel een ongespecificeerd punt in Bloodborne moeten bereiken eer je Blood Rocks kunt aanschaffen.

Blood Stone Rocks zijn daarnaast goedkoper geworden en kosten nu 20 Insight in plaats van 30 Insight. Tot slot verandert de patch stamina en strength requirements voor diverse wapens.

  1.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Stamina requirements bestaan niet voor wapens. De stats die bepalen of je een wapen mag gebruiken zijn Strength,Skill Bloodtinge en arcane. Wat omlaag is gegaan is de hoeveelheid stamina die een wapen gebruikt per move