Who’s Your Daddy is hilarisch en absurd

Stop direct met wat je aan het doen bent, want dit is het meest absurde wat je vandaag gaat horen. Ontwikkelaar Joe Williams maakte namelijk een game waarbij het doel is om ofwel als baby een manier te vinden om de pijp uit te gaan, ofwel om als vader dat te voorkomen. Hoewel het spel begon als een grap, heeft er een Kickstarter-campagne gevolgd en is het inmiddels verkrijgbaar via Steam.

Vooral als baby is het spel hilarisch om te spelen. Je hebt namelijk een groot arsenaal aan mogelijkheden om de pijp uit te gaan. Kruip een gloeiende oven in, steek een vork in een stopcontact, of drink een overheerlijke fles terpentine leeg: alles in huis is een potentiële dood of wapen. De vader aan de andere kant kan bijvoorbeeld Norrit in zijn zoontje proppen om ingeslikte goedjes ongedaan te maken, en rent het gehele spel achter junior aan om hem in leven te houden.

Op het moment is de game nog niet in optima forma. De multiplayerconnectie laat nog te wensen over, maar dat kan ook liggen aan het feit dat de game nog in de alpha-fase zit.

Ga jij proberen je virtuele kleine van kant te maken, of ren je liever als kleuterjuf achter een suïcidale baby aan?

 1.   
  Invictus's avatar

  Ik weet niet wat ik hier van moet vinden. 😕

 2.   
  Carcass's avatar

  (null)

 3.   
  Carcass's avatar

  (null)

 4.   
  TinusGN's avatar

  Ik heb ‘m gezien bij Linktijger en Kwebbelkop, geniaal, boven in de slaapkamer ligt ook een dildo 0.o

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  ik probeer er een goed filmpje van te vinden maar ik zie alleen maar hatelijke letsplay kanalen waar ik terminale breinlepra van krijg. Ik moet gaan slapen

 6.   
  jovone's avatar

  hoe moet ik spelen of kan dat niet 😮 😮