Eerste beelden System Shock 3 verschenen

De Game Developers Conference in San Francisco is in volle gang en de eerste beelden van het langverwachte System Shock 3 zijn getoond. De bedenker van de System Shock-games, Warren Spector, liet de eerste beelden zien tijdens zijn presentatie op de conferentie. De game is momenteel in ontwikkeling door Unity en deze ontwikkelaar is bekend van de game Rust.

De korte trailer bevat niet veel details, maar geeft wel een goede impressie van de sfeer in de game. De ontwikkeling is inmiddels al over de helft, maar een concrete datum van verschijning is nog niet bekend.

 1.   
  mmx's avatar

  Dit is weer wat anders hou deze zeker in de gaten.jaren terug de eerste delen gespeeld waren tof.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  System shock 3 heb nog nooit van die serie gehoord wat is het fps ?

 3.   
  Rolf Maas's avatar

  @the ultimate gamer boss: Hmmja! Lees dit eens!

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Heb ik iets gemist?

  OtherSide Entertaiment, bekent van Rust? Ik vraag me af wat Garry Newman (facepunch studios) met Paul Neurath (OtherSide Entertainment) te maken heeft? Tot nu toe heeft OtherSide Entertainment alleen Underworld serie’s uitgebracht maar hebben totaal niks met Rust (Facepunch studios) te maken.

  Kan me natuurlijk vergissen of ik heb iets gemist? Ik zie geen enkele link tussen deze 2 ontwikkelaars. Facepunch studios heeft ook nog maar 2 projecten in ontwikkeling, Rust zelf en sandbox game.

 5.   
  tranceguy's avatar

  Ziet er nice uit.Heb ik wel zin in.

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Rolf Maas: staat nergens wat voor genre maar heefd wat weg van cell shading

 7.   
  Rolf Maas's avatar

  @the ultimate gamer boss: Rechts op de pagina staat: First Person Shooter, Action/Adventure, Immersive Sim! 😀

 8.   
  BozeBever's avatar

  System Shock, helaas net voor mijn tijd maar wel goede verhalen over gehoord. Wel mij ontzettend veel vermaakt met de spirituele opvolgers Deus Ex en Bioshock. Beide games hadden hun charme die mede kwam door vernuftigd gebruik van de Unreal Engine. Ben dan ook erg benieuwd hoe de Unity Engine zich staande houdt in de setting van System Shock. Laat de ingame-beelden (en dan niet in-engine, dat geloof ik al jaren niet meer) maar komen!

 9.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Rolf Maas: sorry niet opgelet oke nice