Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Trust GXT 363 Vibration gaming headset | GamersNET Gear

Het Nederlandse merk Trust breidt de gaming lijn uit met de wel heel aparte GXT 363 headset: een koptelefoon die over zowel 7.1 audio beschikt, maar ook over vibratie in de schelpen. Peter ging ermee aan de slag voor GamersNET Gear…

 1.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Lijkt mij alleen maar irritant als ie de hele tijd trilt, maar gelukkig kun je hem uitzetten ๐Ÿ™‚

 2.   
  Tom's avatar

  De headset trilt dus alleen bij de lage frequenties. Denk dus aan zware baslijnen of luidruchtige explosies in games en films. Hij vibreert niet bij elk toontje of tikje dat uit de speakers komt. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  morkop006's avatar

  Dat je geen 7.1 hoort komt ook omdat het waarschijnlijk geen echte 7.1 headset is :P. Hoe is de geluidskwaliteit in films en muziek? De meeste “gaming”headsets hebben veel te veel mids (om voetstappen beter te horen) maar dat maakt films en muziek zeer lelijk en ‘crunchy’. Is dat bij deze ook of is het netjes gebalanceerd allemaal?

 4.   
  Musicman88's avatar

  Trust in trust…..restored ๐Ÿ˜›

  Ziet er stevig uit met zijn robuust design, alleen die microfoon moet korter bij de mond kunnen. Wat betreft het 7.0 of 7.1 surround sound, tja, dat kun je digitaal nabootsen, maar echt blijft dan gewoon stukken beter. Voor 80 euro kan dit niet digitaal gefixed zijn. Waarom zou een professionele headset dan 400 / 500 euro zijn.

 5.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Trillen is misschien wat wennen, maar de headset ziet er wel goed uit en zo te horen is het ook wel prima!

 6.   
  KillVannah's avatar

  Het ziet er prachtig uit maar dat vibrerende aspect …Hmmmm denk niet dat het aan mij besteed is. Weet niet wat de intensiteit ervan is maar kan me goed voorstellen dat dat heel snel gaat irriteren.

 7.   
  TinusGN's avatar

  Logitecht G230 ftw, komt uit 2012 ofzo, maar gaat nu makkelijk met de gaming headsets van 2015 mee

 8.   
  FireBallz's avatar

  Die tril lijkt mij ook een beetje irritant, maar ik las al van Tom dat het alleen bij lage frequenties voorkomt. Dat valt dan wel weer mee.

 9.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Geen mic test, jammer. Lijkt me trouwens best wel irritant als iets op je oren zit te trillen

 10.   
  GBA43's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "Geen mic test, jammer. Lijkt me trouwens best wel irritant als iets op je oren zit te trillen"

  Dat viel me ook op, waarom wordt er wel geluidstest gedaan.. natuurlijk moet die wel meegenomen worden.(maar niet de boventoon mag leggen aangezien je dan beter voor een gewone koptelefoon kan gaan)
  En word het belangrijkste onderdeel bij een headset overgeslagen.. de mic?

 11.   
  PaNNa's avatar

  Het design ziet er mooi uit en hij lijkt me nog stevig gebouwd. Weet niet wat zo de prijzen zijn van goede headsets, maar dit lijkt me nog mee te vallen.

 12.   
  Bram_M99's avatar

  Ik heb de Sony Pulse headset gehad, die had ook een tril-functie. Het is leuk, maar zodra de nieuwigheid er vanaf is gebruikte ik het bijna niet meer… Ook gaf het me geen instenser gevoel of iets dergelijks. Dit ziet er wel uit als een goede headset, al had ik wel zoals Ikspeelnooitpokemon al zei een microfoon test willen horen.

 13.   
  AtomicDogg's avatar

  Leuk dat Trust eens wat anders probeert maar ik denk dat als mensen kunnen kiezen tussen een 80 euro headset van Trust of een bekender merk (Razer, Logi etc) ze niet voor Trust kiezen, het heeft nog altijd het imago van cheapass producten.

 14.   
  NietNickMeneer's avatar

  Kan deze headset ook op de playstation 4?

 15.   
  Tom's avatar

  NietNickMeneer schreef, "Kan deze headset ook op de playstation 4?"

  Nope. Specifiek alleen voor PC bedoeld. ๐Ÿ˜‰

 16.   
  MBgamer's avatar

  Is toch eigenlijk raar dat ps4 niet op pc kan en andersom ook niet.
  Is toch beide usb , maar ze hebben waarschijnlijk zo geprogrammeerd dat je verplicht ben om ps4 only headset te kopen.
  Zelfs ps4 past niet op ps4.

 17.   
  MBgamer's avatar

  Ps3 op ps4

 18.   
  Tom's avatar

  Regelmatig kun je een console-headset nog aansluiten op een andere apparaat met een mini-jack, maar in het geval van USB-aansluitingen zit je al vaak vast aan het platform waarvoor de koptelefoon specifiek bedoeld is. Die microfoon, de trillingen, de middenconsole: dat is gewoon allemaal gemaakt voor pc en zal dus waarschijnlijk niet naar behoren werken op PlayStation, jammer genoeg.