Jason Voorhees kan zijn machete vast gaan slijpen

Het blijft nog een paar dagen spannend, maar het lijkt zo goed als zeker dat Friday the 13th: The Game er daadwerkelijk gaat komen. Gun Media startte op 13 oktober met geld ophalen via Kickstarter en met nog drie dagen op de teller is er inmiddels 685.000 dollar van de benodigde 700.000 toegezegd.

Dit bedrag is bijeengeschraapt met dank aan 10.221 backers, die allen wel oren hebben naar een slachtpartij met horror-legende Jason Voorhees. De makers beloven een asymmetrische multiplayer zoals Evolve, waarbij één speler het masker van Jason Voorhees zal opzetten, terwijl zeven anderen proberen te overleven of terug te vechten. Op verschillende manieren zal Jason tegengewerkt worden, maar niets is zeker. De game is gemaakt voor en door liefhebbers van de films en dat blijkt ook uit het feit dat een heuse Movie Trailer-feature is toegevoegd. Na iedere match zullen de hoogtepunten worden weergegeven in de stijl van de films van weleer. Over een aantal dagen weten wij of het doel bereikt is.

 1.   
  WildRetro's avatar

  Zoals ik het net las hebben ze het gehaald!

 2.   
  Felis_Rufus's avatar

  WildRetro schreef, "Zoals ik het net las hebben ze het gehaald! "

  Inderdaad, de inzameling is succesvol.

 3.   
  PaNNa's avatar

  Ik vraag me af of ze er genoeg variatie kunnen inbrengen in de game, ik ben benieuwd naar wat trailers als die er komen.