PlayStation-baas Yoshida weet niet of PSN-gebruikersnamen ooit veranderd kunnen worden

Maandag verscheen er een PlayStation 4-survey online, waarin PSN-leden aan konden geven welke mogelijke features ze terug zouden willen zien op de PlayStation 4. Een veelgevraagde feature, wat ook bleek uit de reacties op GamersNET, is het veranderen van de PSN-gebruikersnaam. Via Twitter laat PlayStation-baas Yoshida weten, dat hij niet weet of dit ooit mogelijk zal zijn.

Yoshida reageerde op een vraag van een fan, via het franse Twitter-account van PlayStation.

Alhoewel dit geen hoopvolle woorden zijn, staat de feature echter wel in de survey. Wellicht dus, dat bij genoeg interesse Sony hard gaat denken aan een manier, om het veranderen van PSN-gebruikersnamen mogelijk te maken.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Ze zouden toch zoveel mensen gelukkig maken 🙄

  2.   
    Noice!'s avatar

    PaNNa schreef, "Ze zouden toch zoveel mensen gelukkig maken 🙄 "

    Inderdaad. Toen ik m’n account maakte voelde ik me nog een xXr33p-m4st3rXx, maar nu ik kinderen heb (consensual hoor, niets te maken met m’n PSN naam) kan die echt niet meer. DaddyLongSchlong, KingDingaling of PapaPrettyPeen zou nu meer iets voor mij zijn.

    Maar goed, als die ingenieurs over wie hij spreekt dit niet eens voor elkaar krijgen, dan ben ik benieuwd hoeveel uur we kunnen gamen in de kerstvakantie. Even Just Cause tussen de 9- gangen door gaat em nie worden waarschijnlijk. Ah boeiend, dan speel ik sowieso Xenoblade trouwens… Maar jullie allemaal alvast succes!

  3.   
    Leukste's avatar

    Via Twitter laat PlayStation-baas Yoshida weten, dat hij niet weet of dit ooit mogelijk zal zijn.

    Vast wel. Anders zouden ze die niet tussen de keuzes in de survey erbij gezet hebben.

  4.   
    TinusGN's avatar

    Ik heb een paar vrienden met COD clans voor hun naam xD omdat ze speciaal een account aan hadden gemaakt om hun naam te veranderen, nu hebben ze spijt

  5.   
    PSPfreaky's avatar

    Het moet toch niet zo moeilijk zijn om dit te veranderen? Als het goed is sla je gebruikers op onder een ID, een uniek getal. Misschien zijn er dan nog aanpassingen nodig bij het versturen van vriendschappen, berichten, verwijderen van vrienden en (geen idee of die er is) reporten van spelers.

    Er zullen vast wel meer wijzigingen voor nodig zijn, maar als ze het goed hebben gebouwd zou het echt niet onmogelijk moeten zijn!

  6.   
    jelte23's avatar

    Kan iemand mij vertellen waarom dit zo belangrijk is? ik ben namelijk tevreden met mijn psn naam.

  7.   
    Leon's avatar

    ”jelte23″ schreef, "Kan iemand mij vertellen waarom dit zo belangrijk is? ik ben namelijk tevreden met mijn psn naam."

    Volgens mij beantwoord je je eigen vraag al 😛

  8.   
    FireBallz's avatar

    Oef