Finale-aflevering van Life is Strange nu te downloaden

Snakte jij naar adem na het uitspelen van Episode 4 en wacht je met smacht op de laatste, alles betekende finale van Life is Strange? Dan is vandaag je dag, want Life is Strange – Episode 5: Polarized is nu te downloaden voor pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One.

Season Pass-houders van Life is Strange kunnen de laatste aflevering zonder meer binnenhalen, gamers die episodische aanschaffingen doen, moeten nog los betalen voor het slotstuk van de serie annex game. Of de totale game de verwachtingen waarmaakt, dat moet nog blijken uit de review van Episode 5, die snel zal volgen.


Benieuwd wat Life is Strange tot dusver gepresteerd heeft en hoe het onze redacteur Tom al liet janken? Dat is uitgebreid na te lezen in de voorgaande reviews van de losse afleveringen. Start bij de recensie van Episode 1 of reis meteen af naar de Episode 4 review voor een recentere blik op het puberdrama.

 1.   
  Clemie's avatar

  Oh mijn god, yaasss!<3

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Deze hele serie lijkt mij geweldig. 🙂

  Als deze games mij net zo weten in te trekken qua verhaal & keuzes zoals die van The Walking Dead 1 & 2 A Telltale Games Series ga ik deze zekker oppikken!

 3.   
  stinkiwinkie's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Deze hele serie lijkt mij geweldig. 🙂
  Als deze games mij net zo weten in te trekken qua verhaal & keuzes zoals die van The Walking Dead 1 & 2 A Telltale Games Series ga ik deze zekker oppikken!"

  Bij life is strange is elke keuze echt belangrijk. Bij telltale games lijken de keuzes belangrijk zodat het lijkt ofdat men invloedt heeft op het verhaal. Life is strange is een telltale die door sommigen onderschat worden.
  Een beoordeling van 8.5 is behoorlijk laag voor gamersnet. Dit verhaal is schokkend,meeslepend en heb ook het gevoel dat ge cared voor de personages. Vele games slagen in het laatste niet in waardoor het een behoorlijke pap wordt.

  BESTE TELLTALE MUST BUY

  PS DutchGamer-W-: Bij telltale games zijn de walking dead series en de wolf among us goed. De rest en Game of Thrones is echt brokkepap.

 4.   
  frituurkoning14's avatar

  ik kan niet zo goet engels maa ik vind deze spel egt tof. op de ps4! 😀

 5.   
  Youmademeseeit's avatar

  Na het telkens twee maanden moeten wachten op een nieuwe aflevering zal het wel weer even wennen zijn dat er hierna op niks meer te wachten valt. Heb de vorige afleveringen met veel plezier gespeeld. Ben enorm fan van verhaal gedreven games en dit is absoluut één van mijn favorieten.

  ”frituurkoning14″ schreef, "ik kan niet zo goet engels maa ik vind deze spel egt tof. op de ps4! 😀 "

  Nederlands gaat ook niet al te best zie ik 😆

 6.   
  frituurkoning14's avatar

  Doe es even aardeg flapdrol

 7.   
  Tom's avatar

  Ik houd me nog steeds aanbevolen voor de Nederlandse editie van deze game. Dibs op de rol van Justin.

 8.   
  WoKingNL's avatar

  Net uitgespeeld, ik hou erg van deze game 🙂 Ik durf te zeggen dat er de mening verdeeld zullen zijn over de laatste episode though.

 9.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Youmademeseeit schreef, "Na het telkens twee maanden moeten wachten op een nieuwe aflevering zal het wel weer even wennen zijn dat er hierna op niks meer te wachten valt. Heb de vorige afleveringen met veel plezier gespeeld. Ben enorm fan van verhaal gedreven games en dit is absoluut één van mijn favorieten.

  ”frituurkoning14″ schreef, "ik kan niet zo goet engels maa ik vind deze spel egt tof. op de ps4! 😀 "

  Nederlands gaat ook niet al te best zie ik 😆 "

  Aaach, die duivelse irony en de harde feiten. 😀 😛