Cast Star Citizen bestaat uit Gary Oldman, Mark Hamill, Andy Serkis en meer

Star Citizen is het meest succesvolle crowdfundingsproject aller tijden. Met een budget van ruim 91 miljoen dollar mag een sterrencast natuurlijk niet ontbreken. Op het Twitch-kanaal van Star Citizen is zojuist een deel van de cast bekendgemaakt.


De singeplayer-campagne van Star Citizen wordt voorzien van een aantal bekende namen. Gary Oldman speelt de rol van Admiral Ernest Bishop. Daarnaast zijn ook Mark Hamill, Mark Strong, Andy Serkis en Gillian Anderson van de partij. Vooralsnog is alleen van Gary Oldman bekend welke rol hij zal vervullen. Het lijkt er dus op dat hij een hoofdrol zal vervullen in Squadron 42: het singeplayer-component van Star Citizen.


Ben jij onder de indruk van de cast van Star Citizen? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    fdennis's avatar

    Ik heb Mark Strong , Ben Mendelsohn , Mark Hamill en Gary Oldman erg hoog zitten. Erg tof dat zij een rol gaan spelen, in de game. Ik vind het alleen jammer dat dit alleen voor de pc uitkomt. Hopelijk komt er later nog een console versie. Al is het voor de pc markt ook wel eens goed dat ze grote titel voor zichzelf hebben.

  2.   
    Narcist's avatar

    fdennis schreef, "Ik heb Mark Strong , Ben Mendelsohn , Mark Hamill en Gary Oldman erg hoog zitten. Erg tof dat zij een rol gaan spelen, in de game. Ik vind het alleen jammer dat dit alleen voor de pc uitkomt. Hopelijk komt er later nog een console versie. Al is het voor de pc markt ook wel eens goed dat ze grote titel voor zichzelf hebben."

    Er is al meerdere keren gezegd dat er geen console versie uit komt. Consoles zijn simpelweg te zwak om dit spel aan te kunnen.

  3.   
    LeroyJenkins's avatar

    Zou vet wezen als ze Christopher Blair in het Star Citizen Univers een rol geven met natuurlijk de stem van Mark Hamill :D.

  4.   
    Tom 2.0's avatar

    SCULLY 😀

  5.   
    Flapjack's avatar

    GIMLY!!