Season Pass Rise of the Tomb Raider biedt onder meer nieuwe modus

Eerder deze week meldden we al dat Amazon een Season Pass voor Rise of the Tomb Raider had toegevoegd aan zijn assortiment. Helaas was de beschrijving nogal karig, waardoor we eigenlijk nog niets zinnigs over dit stukje DLC konden melden. Nu heeft Microsoft de Season Pass ook geplaatst op zijn eigen winkelkanaal en gelukkig is de beschrijving daar een stuk uitgebreider.

Op de Microsoft Store valt te lezen dat de Season Pass een compleet nieuwe tombe genaamd “Baba Yaga: Temple of the Witch” introduceert. Daarnaast kunnen bezitters van de Season Pass straks overleven “in de meest extreme omstandigheden” dankzij de Endurance-modus. Het is onduidelijk of het hier gaat om een losstaande modus, of dat we te maken hebben met een hogere moeilijkheidsgraad voor de singleplayer.

Ook nieuw is Cold Darkness Awakened (of, zoals ze het op de Nederlandse website noemen: de “Koude Duisternis Ontwaakt-modus”). Dit lijkt een soort horde-modus te zijn waarin je het moet opnemen tegen golven aan besmette roofdieren. Tot slot biedt de Season Pass nieuwe manieren om “het op te nemen tegen vrienden” en kun je vier maanden lang extra wapens, outfits en in-game kaartenpakketten verwachten.

De Season Pass van Rise of the Tomb Raider kost 29,99 euro.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren