Ontwikkelaar Gears of War Ultimate Edition erkent problemen met Gnasher

De beroemde en beruchte shotgun uit Gears of War, de Gnasher, is nogal instabiel in de multiplayer van de Gears of War Ultimate Edition. Diverse gamers melden dat een vrijwel perfect schot met de Gnasher totaal geen effect heeft en een tegenstander mist, terwijl het echt een voltreffer zou moeten zijn. Problemen met lag of latency zou hier niets mee te maken hebben. Het probleem zou ook bestaan bij lokale split-screen sessies, dus het lijkt echt een euvel van de multiplayer te zijn.

Ontwikkelaar The Coalition erkent de problemen met de Gnasher en werkt hard aan een oplossing. Een woordvoerder laat weten:

We’ve been actively working on improving the consistency of the Gnasher based on fan feedback in an upcoming patch for Ultimate Edition. We’ll be sure to swing by with more information once we get close to the release of the patch.
Ga jij graag met een Gnasher de strijd aan? Of heb je andere favoriete wapens? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Tom's avatar

    Laatst met twee maten ook een aantal lekkere potjes online gespeeld in de Ultimate Edition. En ja, er lijkt wel degelijk een soort pre-defined lag te zitten op de Gnasher. Meermaals knalde we point-blank op iemands torso, die er vervolgens zonder schrammetje mee wegloopt. Heel apart.

    Vooral jammer ook omdat de Gnasher praktisch het belangrijkste wapen uit de game is. Een beetje COG probeert toch z’n vijanden tot gruis te knallen met die shotgun.