Forza Motorsport 6 behoudt stabiele 60 fps met alle nieuwe features

Forza Motorsport 6 brengt behoorlijk wat visuele vernieuwingen naar de franchise, waaronder nieuwe weerseffecten en nog meer gedetailleerde omgevingen. Dit alles blijkt geen bedreiging te zijn voor de framerate, want onderzoek van Digital Foundry toont aan dat Forza 6 een zeer solide 60 frames per seconde op het scherm tovert.

De technische mensen van Digital Foundry gingen uitgebreid aan de slag met de recente demo van Forza Motorsport 6, om vooral de technische aspecten van de game onder de loep te nemen. Voorganger Forza 5 stond al bekend om de stabiele prestaties op visueel gebied en ook dit nieuwe deel lijkt het dus weer goed te gaan doen.

Volgende week ligt Forza Motorsport 6 in de winkels en kunnen we zelf ervaren wat ontwikkelaar Turn10 gemaakt heeft van deze nieuwe Xbox One-exclusive.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Wat pas echt interessant is, is de fanboy war in de comments onder de video. Heb me er goed mee kunnen vermaken

 2.   
  LeroyJenkins's avatar

  Het laat zien dat de Xone wel degelijk 1080P 60 frames aan kan maar dat het gewoon ligt aan de ontwikkelaars.

 3.   
  Tom's avatar

  Goede zaak, dit. De game ziet er sowieso grafisch stukken interessanter uit dan de voorganger en dit soort stabiele framerates en resolutie laten toch zien dat het mogelijk is om ook die kwaliteit over te brengen op een current-gen console.