Download voor Destiny: The Taken King weegt maximaal 20 GB

Bungie heeft bekendgemaakt hoeveel de downloads gaan wegen voor de uitbreiding van Destiny, The Taken King. PlayStation 3-bezitters zullen het langst moeten wachten tot hun download binnen is, want met 20 GB is de DLC voor die console het grootst. Het bestand voor de Xbox 360 is daarentegen met 10 GB aanzienlijk kleiner.

Bezitters van de vorige generatie consoles kunnen wellicht in de problemen komen, aangezien sommige van deze apparaten een harde schijf van slechts 20 GB of minder bevatten. Voor hen zal het lastig zijn om 10 of 20 gigabyte te downloaden. In dat geval raadt Bungie aan een nieuwe harde schijf te installeren, of over te stappen naar de nieuwste generatie consoles. Binnen dezelfde consolefamilie zijn de opslagdata over te hevelen van de oude naar de nieuwe console.

De exacte gewichten per console zijn als volgt:

  • PlayStation 4: 18 GB
  • Xbox One: 18 GB
  • PlayStation 3: 20 GB
  • Xbox 360: 10 GB
  • Check onze videopreview van Destiny: The Taken King of lees de geschreven preview.

    1.   
      Mjolnir's avatar

      Kek te zien dat de 360 in verhouding weinig krijgt… Waarom?

    2.   
      R1chardTM's avatar

      Mjolnir schreef, "Kek te zien dat de 360 in verhouding weinig krijgt… Waarom?"

      Hoogstwaarschijnlijk heeft de Xbox 360 bettere compressie technieken. De Xbox 360 maakt nog gebruik van DVD’s alle andere consoles hebben blu-ray. Om een zelfde game op één schijfje te krijgen heeft de 360 dus betere compressie dan de rest nodig. Dat zie je nu dus duidelijk terug in de update downloads.

    3.   
      Papachico's avatar

      Mjolnir schreef, "Kek te zien dat de 360 in verhouding weinig krijgt… Waarom?"

      Ik weet alleen dat t veel filmpjes zal bevatten want t lijkt me sterk dat je zoveel gig nodig hebt voor zo weinig crap content haha

    4.   
      Thijs.'s avatar

      dat is wel erg veel vraag me af hoeveel van die gigs nu werkelijk gameplay is