Walkman van Metal Gear Solid 5 is ongelofelijk (duur)

Je kunt veel van Konami zeggen, maar het bedrijf weet wel hoe het toffe merchandise moet maken. Eerder presenteerde het, in samenwerking met Triumph, al een prachtig replica van Snake’s motor uit Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Nu komt het bedrijf met een old-school gadget die in veel harten nog steeds een warm plekje bewaart.

In samenwerking met Sony presenteert Konami een walkman in de stijl van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Deze prachtige muziekspeler wordt standaard geleverd met tien nummers van de Metal Gear Solid 5-soundtrack, maar de 128 GB harddisk biedt nog genoeg ruimte voor andere liedjes. Het logo van Outer Heaven is gegraveerd in de achterkant en de walkman wordt geleverd in een stijlvol leren hoesje. De Metal Gear Solid wallpaper en het uitroepteken-geluidseffect maken het helemaal af!

Helaas is het prijskaartje aan de hoge kant. De walkman, die je zult moeten importeren uit Japan, kost maar liefst 140.000 yen. Dat komt neer op ruim 1000 euro exclusief importheffing. Je moet er wat voor over hebben om als stijlvolle gamer door het leven te kunnen.

  1.   
    LesserMagic's avatar

    Gekkenhuis.

  2.   
    Slayer61's avatar

    Ik vind hem anders wel echt tof!

  3.   
    mmx's avatar

    Zooooooooooooooooo das duur ,maar goed straks na de release zullen ze wel hard zakken 😳

  4.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Een normale walkman kost ook z’n duizend euro. Dus eigenlijk is het niet bijzonder die prijs. Voor duizend euro mag je dan wel ontzettend goede muziek kwaliteit verwachten en een soepele ervaring op Android.

  5.   
    3333/3333's avatar

    Prijs is inderdaad niet zo bijzonder.
    Zo’n ding koop je ook niet om crappy mp3’tjes te luisteren, die 128 GB is er voor om er Flac, DSD of andere Hi-res audio bestanden op te zetten. Dan gaat je opslag er best hard doorheen namelijk.

  6.   
    LeroyJenkins's avatar

    Heb er gelijk 10 besteld.

  7.   
    Koenboy1304's avatar

    Ik weet niet eens wat een walkman is, ik ben er iets te jong voor…….. Maar hij ziet er vet uit 🙂

  8.   
    Bram_M99's avatar

    Hij ziet er erg tof uit maar de prijs gaat mij veel te ver! Jammer.