Forza Motorsport 6 bevat 26 verschillende weertypen

In een interview met het Chinese GameCores heeft Chris Bishop, Lead Producer voor Forza Motorsport 6, enkele opvallende details vrijgegeven omtrent de game. Zo zou onder meer worden geëxperimenteerd met Microsofts Hololens en bevat de game 26 verschillende weersomstandigheden.

Forza Motorsport 6 bevat dan wel geen dynamisch weersysteem, dat weerhield Turn 10 Studios er niet van zo veel mogelijk verschillende weertypen aan de game toe te voegen. Kort gezegd: het weer zal niet automatisch veranderen, maar enkel aanpaspaar zijn middels het menu voorafgaand aan een race.

Voor de echte hardcore fans van Forza Motorsport 6 is er nog meer goed nieuws, want de game zal de mogelijkheden van Microsofts Elite Controller volledig benutten. Hierop kan iedere knop aangepast worden, zodat je je wagens op de door jou gewenste manier naar de eindstreep kan leiden. Tot slot zal Kinect alleen ondersteund worden door middel van stembediening voor het navigeren door het hoofdmenu.

Forza Motorsport 6 ligt vanaf 15 september in de winkel, exclusief voor Xbox One.

 1.   
  gasmonkey's avatar

  Jammer dat het niet dynamisch is.

 2.   
  Thijs.'s avatar

  26 vind ik wel raar. wat voor combi krijg je dan sneeuw met onweer ofso

 3.   
  PaNNa's avatar

  Waarschijnlijk veel verschillende combinaties , ik wacht wel nog wat af.

 4.   
  fdennis's avatar

  Jammer dat het niet dynamisch is. Maar eerlijk is eerlijk. Na dynamische weer hoe kan Forza nog vernieuwen? Ik zou het echt niet weten namelijk.

 5.   
  Tom's avatar

  Volgens mij gaat het hier niet om 26 verschillende weersomstandigheden, maar 26 verschillende ondergronden die stuk voor stuk anders reageren op regen en droge weertypen.

  Maar ik kan dan ook niet het Chinees uit het bronartikel vertalen.

 6.   
  VkraM16's avatar

  Tom schreef, "Volgens mij gaat het hier niet om 26 verschillende weersomstandigheden, maar 26 verschillende ondergronden die stuk voor stuk anders reageren op regen en droge weertypen.
  Maar ik kan dan ook niet het Chinees uit het bronartikel vertalen."

  Gelukkig doet google het vertalen wel voor je (alhoewel het wel heel gebrekkig vertaald is)
  Desalniettemin heb ik het volgende eruit kunnen halen: Het gaat hier duidelijk om 26 weerpatronen: zonnig, regenachtig, bewolkt, winderig, etc., etc.

  Het zou dus ook heel goed kunnen dat we ook sneeuw, hagel, storm (of noem maar allemaal op) kunnen krijgen.

  En de game zal een racestory bevatten met ongeveer een speelduur van ongeveer 70 uur.

  Tsja die controller ondersteuning is allemaal wel leuk, maar een die hard race fan raced natuurlijk met een racestuur en niet met een controller.
  😛

 7.   
  Mjolnir's avatar

  Een tijdsintegratie zou ook leuk zijn… Game je ’s avonds, rijd je ’s avonds. Favoriet deel van rogue squadron, maar dat is een heel ander verhaal. Verschillend weer is ook al heel wat