Grootte spelwereld Crackdown 3 vergelijkbaar met origineel

De spelwereld van Crackdown 3 zal vergelijkbaar zijn met die van de originele game, zo laat ontwikkelaar Dave Jones weten. Volgens Jones was een grotere map nooit het doel. Juist de opties van destructie en vooral de verticaliteit vond men veel belangrijker om uit te werken:

The campaign game will be a comparable size to the original Crackdown. For us it wasn’t about just how much further, it’s all about the verticality as well and we felt that was a really good sized city. People could learn it both horizontally and vertically.
Overigens krijgt de speciale multiplayer van Crackdown 3 een volledig andere map, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de 100 procent destructie. Over de omvang van deze map is nog niets naar buiten gebracht.

De 100 procent verwoesting waar vaker over gesproken is, beperkt zich dan ook tot de multiplayer. In de campaign kan je uiteraard ook volop vernietiging aanrichten, maar met het oog op het verhaal en de vele missies is de spelwereld in enige mate wel beschermd.

Crackdown 3 verschijnt in 2016 voor de Xbox One.

 1.   
  Basman01's avatar

  Slim gedaan van ze.

 2.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Had het toch liever wat groter gezien. Tenmisnte 1.5x zo groot als deel 1. 😕

 3.   
  gamepower's avatar

  de speelwereld in het origineel was echt wel voldoende groot…. en als we nu nog een aparte online krijgen zal dit zeker in orde zijn…..

 4.   
  H4RDSTYLE's avatar

  gamepower schreef, "de speelwereld in het origineel was echt wel voldoende groot…. en als we nu nog een aparte online krijgen zal dit zeker in orde zijn….."

  Dat vind ik dus niet……………………………

 5.   
  Nuffsaid's avatar

  Ik hoop deze ooit nog eens op PC te zien verschijnen.. 😆