Cartel-factie Act of Aggression onthuld

Act of Aggression zit momenteel in de bèta-fase en spelers konden tot nu toe alleen spelen met de facties US Army en Chimera. De laatste speelbare factie is Cartel, een privéleger dat toegang heeft tot de meest geavanceerde technologieën, maar meer afhankelijk is van grondstoffen dan de andere twee groeperingen. Inmiddels is de Cartel officieel onthuld.

De tech tree van de Cartel-factie bestaat uit twee lagen: PMC voor de legale handelingen en Black Ops voor de minder wettelijk geaccepteerde zaken van het leger. Hun bases gebruiken veel aluminium en de soldaten hebben geld nodig om te kunnen functioneren. Wel kan deze groepering soldaten voor zo’n beetje alle doeleinden inzetten en hebben ze toegang tot technologieën waarmee ze zelfs gebouwen kunnen camoufleren.

Tegelijk met de onthulling heeft ontwikkelaar Eugen Systems een grote update vrijgegeven voor de bèta van de game. Niet alleen wordt de Cartel-factie toegevoegd, maar ook nieuwe features als muiswielondersteuning en de nieuwe spelmodus Free For All.

Act of Aggression komt op 2 september uit voor de pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren