Destiny: The Taken King geeft elke speler 1 character boost

Iedere speler die straks de Destiny-uitbreiding The Taken King koopt, krijgt 1 character boost. Dit nieuws bracht ontwikkelaar Bungie naar buiten. Dankzij de character boost kan je één Guardian direct naar een hoger level tillen, om krachtig genoeg te zijn om de nieuwe verhalende missies en strikes aan te kunnen.

De boost is een éénmalige consumable, zo vertelde David Dague van Bungie tijdens de Gamescom. Naar welk level je character precies doorstoomt kon Dague niet vertellen. Ook is het nog niet bekend of je alleen in level stijgt of dat je ook van een basis aan gepaste armor en wapens voorzien wordt. De boost is in elk geval beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande characters.

Destiny: The Taken King verhoogt de level cap van 34 naar 40. Het levelen gaat straks weer volledig gebaseerd op ervaringspunten en niet door armor met Light te vergaren. De uitbreiding verschijnt 15 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  oh. ene kant wel goed andere kant jammer want heb inmiddels 3 mannetjes level 28

 2.   
  ChielB's avatar

  2x 32 en 1x 33 hier, dus die boost zal weinig uithalen. Ik denk dat je een boost kunt krijgen richting level 28 a 30 om fatsoenlijk aan de Taken King missies te kunnen beginnen. Het niveau zal toch wel redelijk hoog moeten liggen voor de uitdaging. 🙂

 3.   
  ivo001's avatar

  Ik heb alle 3 de classes op lvl 34.

  Wordt niet zo enthousiast van deze boost, klinkt gewoon als een stuk content skippen, het overslaan van wat speelplezier.