Nintendo wilde fans niet teleurstellen met The Legend of Zelda Wii U-beelden

De afgelopen E3 was geen fijn podium voor Nintendo. De persconferentie van de game-gigant kon de goedkeuring van de grote meerderheid niet krijgen en in de dagen na het digital event was de kritiek nog niet uit de lucht.

Eén van de grote afwezigen in de Nintendo-show was natuurlijk The Legend of Zelda Wii U, de game die voor velen een reden kan zijn om een Wii U aan te schaffen. Volgens Reggie Fils-Aimé, de baas bij Nintendo Amerika, had Nintendo echter een goede reden om de gewilde Wii U-exclusive niet te tonen.

We where concerned that, by showing wonderful footage of the game, it would lead to further disappointment on behalf of the fans. There will be plenty of other opportunities for us to showcase that game and certainly for those us that have seen that game–like me–and have seen how the game progressing; no fears, it’s going to be wonderful.
Met de opmerking dat Nintendo bang was voor meer teleurstelling onder de fans, doelt Fils-Aimé op het feit dat het nieuwe Zelda-avontuur al te maken kreeg met vertraging. De afwezigheid van de nieuwe Zelda-game was dus bedoeld om ons niet lekker te maken voor een avontuur dat pas ergens in 2016 zal verschijnen.

 1.   
  Noice!'s avatar

  Dus kozen ze er voor om ons teleur te stellen met ALLES….way to go Nintendo!

 2.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Er was maar een game die me aansprak en dat was Animal Crossing Happy Home Design. En de rest viel best wel tegen. Ik hoop dat ze nog een klein beetje games toevoegen voor de WiiU, en dat ze bij de release van de Nintendo NX ‘direct’ los gaan met goede nieuwe titels. Ik heb alle vertrouwen dat Nintendo alles weer recht gaat zetten.

 3.   
  Kamelot2's avatar

  Ik denk dat Nintendo niet lang meer te leven zal hebben.
  Enne na andere Fail dat ze maken en ze hadden het juist moeten maken op de E3.
  Gemiste kans helaas…