Christian Bale, Natalie Portman en Cate Blanchett op nieuwe foto’s Knight of Cups

De bijzondere nieuwe film van Terrence Malick, Knight of Cups, heeft een hele reeks nieuwe foto’s gekregen, waarop we hoofdrolspelers Christian Bale, Natalie Portman en Cate Blanchett kunnen bewonderen. Andere rollen in de film zijn voor Imogen Poots, Wes Bentley, Freida Pinto, Teresa Palmer en Brian Dennehy.

De officiële eerste synopsis, die al eerder is vrijgegeven luidt als volgt:

“Rick voelt zich een slaaf van het Hollywood systeem. Hij is verslaafd aan succes, maar voelt tegelijk angst voor de leegheid van zijn leven. Hij voelt zich thuis in de wereld van illusies, maar zoekt echt leven. Als de tarotkaart uit de titel, raakt Rick snel verveeld en heeft hij afleiding van buitenaf nodig. Maar de Knight of Cups is ook een kunstenaar, een romanticus en een avonturier.”

Rick wordt gespeeld door Christian Bale. Hij is een depressieve scenarist in Los Angeles die lijdt onder het verlies van een liefde. Op zoek naar liefde en betekenis in het leven, bezoekt hij een waarzegster. De vraag is alleen of zij wel de juiste antwoorden heeft. De eerste, nog wat vage trailer, kun je hier bewonderen.

Knight of Cups ging in februari al in premiere op het Berlin International Film Festival en zal vanaf 17 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren