Street Fighter-icoon Ryu en Roy uit Fire Emblem komen naar Super Smash Bros.

Eerder berichtten we al dat Nintendo vandaag om 15:30 uur nieuwe Super Smash Bros.-content zal onthullen. Het lijkt er echter op dat de verrassing al verpest is.

De website Unseen64 ontdekte namelijk onderstaande video’s op YouTube. Hoewel Nintendo de video’s zo had ingesteld dat ze niet in de zoekresultaten zouden verschijnen, zijn ze – met de juiste link of via Google – wel gewoon te vinden. De video’s tonen acht seconden aan beeldmateriaal van twee nieuwe personages: Street Fighter-held Ryu en Roy, bekend van Fire Emblem. Ryu lijkt zelfs zijn eigen stage te hebben!

Alsof onderstaande video’s nog niet genoeg bewijs zijn, werden eerder dit jaar in een patch stembestanden van beide personages ontdekt. Het lijkt er dus op dat we spoedig met deze twee personages mogen knokken. De officiële onthulling volgt waarschijnlijk vandaag om 16:40 uur.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Haha awesome! Nu nog Mario naar Street Fighter! :p

 2.   
  firehopper211's avatar

  Vet gaaf! 😆 Roy was altijd één van mijn mains in Smash Bros Melee, al denk ik dat die in deze versie iets anders zal spelen, maar dat maakt niks uit. 😀

  Ook vet om te zien dat Ryu in de nieuwe Smash Bros zit. We hadden al Mega Man, dus waarom ook geen Ryu. 😀