Pokémon Super Mystery Dungeon bevat alle Pokémon tot dusver

Zojuist heeft Nintendo middels een Japanse Nintendo Direct-video de allernieuwste telg binnen de Pokémon Mystery Dungeon-serie officieel onthuld. Omdat de trailer van Pokémon Super Mystery Dungeon uiteraard volledig in het Japans is, hebben wij hier de vrijgegeven informatie op een rijtje gezet.

Het meest interessante nieuws is dat alle tot dusver verschenen Pokémon, inclusief de legendarische creaturen, in de game aanwezig zullen zijn. Diehard Pokémon-liefhebbers weten dat de teller van de felgekleurde beestjes inmiddels al op 720 staat. Voorts is bekendgemaakt dat we tot twintig verschillende Pokémon op onze reis kunnen meenemen. Dit zijn alle starter Pokémon plus Pikachu en Riolu.

Het is nog wachten op meer informatie, maar gelukkig weten we al wel dat het Westen ook aan de slag zal kunnen gaan met de game. Pokémon Super Mystery Dungeon zal begin 2016 moeten verschijnen op de Nintendo 3DS.

  1.   
    Tom's avatar

    Lame! Generatie één en twee zijn de beste, drie kan er ook nog mee door. Alle daaropvolgende generaties worden verpest door de aanwezigheid van te veel belachelijke Pokémon.

  2.   
    gamefreak1992's avatar

    Tom schreef, "Lame! Generatie één en twee zijn de beste, drie kan er ook nog mee door. Alle daaropvolgende generaties worden verpest door de aanwezigheid van te veel belachelijke Pokémon. "

    Helemaal mee eens

  3.   
    Throbert's avatar

    Zoiets heet nostalgie. Leer het

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    @Tom mee eens! Als je nu kijkt naar de sirie mis je gewoon de echte pokemon feeling. Het Is nu een eigenmolke benden.

  5.   
    RikZonderC's avatar

    De vierde generatie vond ik het leukst. Lekker sfeertje, muziek en ook Pokémon. Ik speelde wel Platinum, waarbij er ook Pokémon uit andere regio’s waren toegevoegd. Het was een fijne combi

  6.   
    DutchACfreak's avatar

    Zoals tom al zegt de eerste 2 generaties waren voor mij ook het leukst
    Alles wat daarna komt zegt mij helemaal niks..

  7.   
    Papachico's avatar

    Tom schreef, "Lame! Generatie één en twee zijn de beste, drie kan er ook nog mee door. Alle daaropvolgende generaties worden verpest door de aanwezigheid van te veel belachelijke Pokémon. "

    Puur dit gewoon.

  8.   
    Bacotje's avatar

    Waarom komen dit soort games niet naar de wii u??