Morgen onthulling rond Rise of the Tomb Raider

Je kunt er donder op zeggen dat Rise of the Tomb Raider uitgebreid aanwezig zal zijn op de aankomende E3, maar Square Enix heeft in juni nog meer te melden over de game. In een Facebook-bericht hint het bedrijf namelijk naar een onthulling die morgen al plaatsvindt.

Uit het bericht wordt niet duidelijk wat we precies kunnen verwachten op 1 juni. Gaat het hier om nieuwe gameplay, krijgen we eindelijk een exacte releasedatum of heeft Square Enix iets totaal anders in petto? Aanstaande maandag weten we het.

Mark your calendars for Monday, June 1. #TombRaider

Posted by Tomb Raider on vrijdag 29 mei 2015

  1.   
    gamepower's avatar

    vreemd zo voor kort voor de E3 om met nieuws naar buiten te komen!
    geeft mss iets te maken met de exclusiviteit.
    morgen weten we meer, ik kijk alvast uit naar deze titel.

  2.   
    GamerJaime's avatar

    Ik wordt helemaal gek als deze alleen voor de Xbox One komt. Ik wil die game voor mijn PS4!

  3.   
    gatemaster64's avatar

    GamerJaime schreef, "Ik wordt helemaal gek als deze alleen voor de Xbox One komt. Ik wil die game voor mijn PS4! "

    ja totaal mee eens.

    vindt het echt belachelijk als ze eerst games naar meerdere platformen brengen en dan vervolgens de franchise maken.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    GamerJaime schreef, "Ik wordt helemaal gek als deze alleen voor de Xbox One komt. Ik wil die game voor mijn PS4! "

    Hij komt ook naar de Ps4 alleen microsoft heeft exclusieve rechten gekocht voor een tijdje, dus zal een half jaartje ofzo langer duren.
    Ik zit ook op de ps4 versie te wachten helaas wat langer wachten nu

  5.   
    Danielle.k's avatar

    Denk eerder dat hij het 1e jaar exclusief is, dan is het erna nog maar de vraag of hij uiteindelijk naar de PS4 komt voor de PS4 fans hoop ik van wel.

    Zelf hoef ik me niet druk te maken gezien ik ook een Xone bezit en enorm veel uit kijk naar deze game, enige waar ik op dit moment op wacht zijn de versies die nog bekend gemaakt moeten worden oftewel special edities.

    gatemaster64″][quote=”GamerJaime schreef, "Ik wordt helemaal gek als deze alleen voor de Xbox One komt. Ik wil die game voor mijn PS4! "

    ja totaal mee eens.
    vindt het echt belachelijk als ze eerst games naar meerdere platformen brengen en dan vervolgens de franchise maken.[/quote]

    Belachelijk of niet beide partijen doen dit soort dingen, als je van dat soort dingen geen last wilt hebben zal je beide console`s in bezit moeten hebben.

  6.   
    N-Sortin's avatar

    Carlos0_0″][quote=”GamerJaime schreef, "Ik wordt helemaal gek als deze alleen voor de Xbox One komt. Ik wil die game voor mijn PS4! "

    Hij komt ook naar de Ps4 alleen microsoft heeft exclusieve rechten gekocht voor een tijdje, dus zal een half jaartje ofzo langer duren.
    Ik zit ook op de ps4 versie te wachten helaas wat langer wachten nu[/quote]

    Leuk man. Die Lara Croft een echte oerwoudsmeid een bottaknol.

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Danielle.k schreef, "Denk eerder dat hij het 1e jaar exclusief is, dan is het erna nog maar de vraag of hij uiteindelijk naar de PS4 komt voor de PS4 fans hoop ik van wel.
    Zelf hoef ik me niet druk te maken gezien ik ook een Xone bezit en enorm veel uit kijk naar deze game, enige waar ik op dit moment op wacht zijn de versies die nog bekend gemaakt moeten worden oftewel special edities.

    ”gatemaster64″ schreef, "[quote=”GamerJaime”].."

    ja totaal mee eens.
    vindt het echt belachelijk als ze eerst games naar meerdere platformen brengen en dan vervolgens de franchise maken."

    Belachelijk of niet beide partijen doen dit soort dingen, als je van dat soort dingen geen last wilt hebben zal je beide console`s in bezit moeten hebben.[/quote]

    Het klopt helemaal wat je zegt, de nieuwe Tomb Raider blijft 1 jaar exclusief voor de Xbox One.

    Het is inderdaad belachelijk, maar het zijn immers commerciële bedrijven die zoveel mogelijk geld binnen willen harken. Spel exclusief maken is gewoon een strategie om extra consoles en exemplaren te verkopen. Maar dat komt ook door het feit dat veel gamers geen geduld hebben, en daarom heeft Microsoft exclusieve rechten voor 1 jaar opgekocht, in de hoop dat de verkoop van Xbox One consoles gaat stijgen.

    Het is inderdaad waar dat je beide consoles moet hebben als je geen last van deze dingen wilt hebben. Daarom heb ik een PS3 en PS4 voor de Sony exclusieve games, Xbox 360 (binnen kort ook een Xbox One) voor alle Microsoft exclusieve games.

    PC is voor alle andere games, ik heb verder nergens last van.

  8.   
    toqeer's avatar

    Ben benieuwd maar tog blijft uncharted 10 x beter.

  9.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    hopelijk komt deze toch echt voor alle current gen platformen. Vond Tomb raider 2013 toch echt een stuk beter als uncharted 3.

  10.   
    Hitman047's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Het klopt helemaal wat je zegt, de nieuwe Tomb Raider blijft 1 jaar exclusief voor de Xbox One."

    Was er al een periode bekend gemaakt dan?

    OT: Het gaat om een ‘gameplay’ trailer. Als ik me niet vergis geven ze die om 13:00 uur vrij.

  11.   
    Papachico's avatar

    Dat die voor t eerste jaar enkel voor xbox is, snap ik wel eigenlijk. Verder boeit t me echt geen ene ster. Games die ik dolgraag wil, koop ik ook wel eens een jaar later. Verder ben ik erg benieuwd naar deze game. Ben met tomb raider opgegroeid, dus voor mij is t zeker leuk.

  12.   
    N-Sortin's avatar

    Hooglandius schreef, "hopelijk komt deze toch echt voor alle current gen platformen. Vond Tomb raider 2013 toch echt een stuk beter als uncharted 3. "

    Ja he deeltjes zwakken af. vaak.