Avengers: Age of Ultron krijgt alternatief einde op Blu-ray


Voor wie Avengers: Age of Ultron al gezien heeft is het duidelijk, Quicksilver is niet meer. Maar het was op voorhand niet altijd de bedoeling om het gloednieuwe personage te laten sterven, er zijn zelfs andere scènes opgenomen waarin Pietro Maximoff/Quicksilver de aanval op zijn leven overleeft. Deze zullen te vinden zijn op de Blu-ray uitgave van de film, welke in september in de winkel ligt. Whedon vertelde het volgende over de extra scènes:
”We hebben ook een versie van de laatste scène opgenomen met hem in zijn pak, samen met zijn zus,” vertelde Whedon. ”We namen ook een scène op waarin hij wakker werd en zei, ‘Ah, ik ben niet echt dood gegaan van die 47 kogelwonden!’ Hoewel, eigenlijk was het iets anders dan dat… maar misschien laat ik je dat nog een keer weten. Maar de bedoeling was om dit te verdienen en dan moet je erbij blijven.”
Whedon was genoodzaakt een personage te laten sterven omdat hij Avengers: Age of Ultron zag als oorlogsfilm. Omdat Quicksilver volgens hem de meest arrogante en irritante was viel de keuze voor hem. Is er dan toch nog hoop op een terugkeer van Quicksilver in het Marvel Cinematic Universe?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren