Eerste coverfoto Quentin Tarantino’s The Hateful Eight

Vorige maand werd er een Official Teaser Trailer van The Hateful Eight vrijgegeven en vandaag is de eerste coverfoto verschenen. Op de foto zijn Samuel L. Jackson (Captain America: The Winter Soldier), Kurt Russell (Grindhouse) en Jennifer Jason Leigh (The Spectacular Now) te zien.

Jackson speelt de rol van Major Marquis Warren, een soldaat die op premiejagers jaagt. Hij jaagt onder andere op premiejager John Ruth (gespeeld door Kurt Russell) en voortvluchtige Daisy Domergue (gespeeld door Jennifer Jason Leigh). Tijdens een hevige sneeuwstorm zijn ze op elkaar aangewezen en krijgen ze al snel het gevoel dat ze misschien nooit hun bestemming zullen bereiken.

Ook Walter Goggins (tv-serie Justified), Demian Bichir (Machete Kills), Michael Madsen (Reservoir Dogs) en Channing Tatum (22 Jump Street) spelen een rol in de nieuwe film van Quentin Tarantino. The Hateful Eight zal op 15 november 2015 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Of en wanneer de film in Nederland op het witte doek te zien zal zijn is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren