Eerste grote Destiny-uitbreiding heet waarschijnlijk The Taken King

Activision wil Destiny de komende jaren blijven ondersteunen met extra content. De uitgever wil elk jaar twee kleinere DLC-pakketten uitbrengen (die we eerder al mochten verwelkomen in de vorm van The Dark Below en House of Wolves) en daarnaast in september één grote uitbreiding op de markt brengen. Het grote DLC-pakket van 2015 ging eerder door het leven onder de werktitel ‘Comet’, maar het lijkt erop dat ‘The Taken King’ de definitieve naam wordt.

Bungie heeft namelijk een handelsmerk aangevraagd voor de naam ‘The Taken King’. Met deze aanvraag ging ook het onderstaande logo gepaard. Bovendien is het handelsmerk aangevraagd door Jim Charne, de advocaat die ook de namen van The Dark Below en House of Wolves registreerde.

Het icoontje in het logo doet denken aan de Hive-factie in Destiny, dus mogelijk heeft de DLC daar iets mee te maken. Volgens geruchten bevat het uitbreidingspakket twaalf nieuwe verhaalmissies, vier Strikes, één Raid, veel extra PvP-content en een gloednieuwe planeet. Uit een eerder lek bleek bovendien dat men intern naar de DLC refereert als ‘Plague of Darkness’, dus dat klinkt al onheilspellend.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    the taken king vind ik nou niet heel mooi klinken, je weet ofc niet waar het precies over gaat maar the taken crown zou mij lekkerder in de oren klinken. Ookal ben ik wel weer, zoals altijd, benieuwd 😛

  2.   
    fdennis's avatar

    Door gebrek aan content ben ik eigenlijk al afgehaakt met deze game. En ik vraag mij af hoeveel mensen dit nu nog spelen. Ze hadden gewoon maandelijks met nieuwe content moeten komen. De ene maand een kleinere dlc pack en de andere maand een grote dlc pack. En het aanbieden in de vorm van een soort seizoenskaart. Dan was het nog interessant geweest.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    fdennis schreef, "Door gebrek aan content ben ik eigenlijk al afgehaakt met deze game. En ik vraag mij af hoeveel mensen dit nu nog spelen. Ze hadden gewoon maandelijks met nieuwe content moeten komen. De ene maand een kleinere dlc pack en de andere maand een grote dlc pack. En het aanbieden in de vorm van een soort seizoenskaart. Dan was het nog interessant geweest."

    Helemaal eens, Destiny is een vermakelijke en goede game alleen te weinig content om je langdurig bezig te houden.

    The Dark Below en House of Wolves bevat ook te weinig content om er 20 euro per DLC (30 euro season pass) voor uit te geven.

  4.   
    Papachico's avatar

    DeAdSeYe schreef, "

    ”fdennis” schreef, "Door gebrek aan content ben ik eigenlijk al afgehaakt met deze game. En ik vraag mij af hoeveel mensen dit nu nog spelen. Ze hadden gewoon maandelijks met nieuwe content moeten komen. De ene maand een kleinere dlc pack en de andere maand een grote dlc pack. En het aanbieden in de vorm van een soort seizoenskaart. Dan was het nog interessant geweest."

    Helemaal eens, Destiny is een vermakelijke en goede game alleen te weinig content om je langdurig bezig te houden.
    The Dark Below en House of Wolves bevat ook te weinig content om er 20 euro per DLC (30 euro season pass) voor uit te geven. "

    Ben het met beide hier eens. Nu krijg je dus eindelijk een uitbreiding whoop whoop. Volgens geruchten bevat het uitbreidingspakket twaalf nieuwe verhaalmissies, vier Strikes, één Raid, veel extra PvP-content en een gloednieuwe planeet. Dus eigenlijk krijgen wij enkel 2 a 3 nieuwe strikes en een fucking planeet erbij? Want de rest krijg je ook met een dlc. Dlc aka een klein iets met weinig content. Dus eigenlijk is de uitbreiding ook weinig content.

    Goed, tis mn eigen mening en ik hoop om eerlijk te zijn dat ze wel wat meer in deze shit uitbreiding stoppen. Ohja, geef ons een nieuwe class en subclasses a.u.b. Dan heb ik tenminste nog een beetje t gevoel dat ik überhaupt iets aan t doen ben..

  5.   
    Jeroenvk94's avatar

    Papachico, je betaalt 14,99 per DLC. Heb je een raid waar je uren mee bezig bent, strikes en story.
    Bij CoD betaal je 14,99 voor 4 maps…