Disney Infinity 3.0 aangekondigd en bevat Star Wars

Disney Infinity 3.0 is aangekondigd! De game zal verschijnen voor de Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, Wii U en pc in de herfst. De game introduceert Star Wars binnen de franchise, wat gevierd wordt met een nieuwe Play Set genaamd Twilight of the Republic. In deze set zijn Anakin en Ashoka (uit Star Wars: The Clone Wars animatieserie) aanwezig en Obi-Wan, Yoda en Darth Maul zijn los verkrijgbaar. Ontwikkelaar Ninja Theory gaat het ontwikkelen.

Een andere Play Set heet Rise Against the Empire. Hier zal de focus niet liggen op de Clone Wars, maar op de oorspronkelijke trilogie. Luke en Leia Skywalker zullen in de Play Set worden gebundeld en daarnaast zijn Han Solo, Chewbacca en Darth Vader los te verkrijgen.

Een derde set zal draaien om de zevende Star Wars-film. Uiteraard wordt de inhoud hiervan nog geheim gehouden.

Ook zijn er nieuwe sets in ontwikkeling voor de Marvel-films, alsmede de nieuwe Pixar-film Inside Out. Ook kun je met Mulan, Olaf, Mickey Mouse en Minni Mouse, Sam Flynn en Quorra (Tron) aan de slag in de 3.0 Toy Box. Binnenkort krijgen we natuurlijk nog meer informatie, maar één ding is zeker, Star Wars is gearriveerd in Disney Infinity!

 1.   
  TheSpect4tor's avatar

  Ik heb hier zo veel zin in. Het kost alleen zo veel geld, al die poppetjes

 2.   
  Danielle.k's avatar

  Dit ziet er wel vet uit, lijkt me leuk en vooral einde van het filmpje was tof.

 3.   
  Metalhead95's avatar

  Hmmmm dacht al dat ze ooit star wars in een kindergame zoude gooien..

 4.   
  Rosmale Terror's avatar

  Rape