Marvel Madness: Leuke feitjes over Avengers: Age of Ultron

!BEVAT SPOILERS!

Vandaag een aantal leuke feitjes en weetjes over Avengers: Age of Ultron. Een deel zal je misschien al ergens gelezen hebben, maar hopelijk kunnen we je toch nog verrassen.

– De Hulk krijgt in deze nieuwe film een nieuwe broek met stretch. Deze kan hij onder zijn kleding dragen, zodat als hij verandert in het groene monster, hij niet half naakt en met een gescheurde broek hoeft rond te lopen. Deze nieuwe broek is namelijk gemaakt van hightech microvezels die met zijn lijf mee rekt en daarom niet kapot kan gaan.

– De boog van Hawkeye krijgt een nieuwe kleur en wel kastanjebruin in plaats van zwart. Daarnaast zal hij meer pijlen in een keer kunnen meenemen en krijgt hij verschillende pijlpunten die allemaal een eigen functie hebben. Een nieuwe toegevoegde functie aan zijn boog is een infrarood-waarneming apparaat.

– Ook Captain America krijgt een upgrade. Hij krijgt de mogelijkheid om zijn schild terug te roepen, net als wat Iron Man met zijn pakken doet. Ook hoeft hij het schild niet meer bij de handvaten vast te houden, aangezien het nu met een magnetisch element aan zijn handschoen vastzit.

– Zoals we in de trailer al hebben kunnen zien is ook Black Widow voorzien van twee nieuwe gadgets. Ze kan hier niet alleen haar tegenstanders mee steken, maar ook een flinke schok toedienen.

– Scarlett Johansson heeft nog voor een lastige situatie gezorgd tijdens de productie. Ze kondigde namelijk, een aantal maanden voordat het filmen van start zou gaan, aan dat ze zwanger was. Het schema kon gelukkig zo worden aangepast dat al haar scenes als eerste opgenomen konden worden en ze gewoon te zien zal zijn in deze tweede Avengers-film.

– In de trailer vingen we ook een glimp op van de nieuwe Avengers Tower. Dit is de grootste set die ooit is gebouwd voor een Marvel film en production designer Charles Wood en zijn team zijn hier verantwoordelijk voor geweest. De film zal zich veel afspelen in en rondom het nieuwe gebouw en het bevat meerdere verdiepingen. In de film is de toren ontworpen en gebouwd door Tony Stark, die daarmee een verzamelplek voor The Avengers wilde creëren. Niet alleen om in te werken, maar ook om in te relaxen.

– Tijdens de productie in Seoul was het lastig en soms zelfs onmogelijk om bepaalde shots voor elkaar te krijgen door het gebruik van mensen en/of helikopters. Daarom is er voor bepaalde shots gebruik gemaakt van drones en op afstand bestuurbare auto’s met camera’s. De productie heeft hiervoor de hulp ingeroepen van de Koreaanse National Champion drone vliegen en de kampioen van het bedienen van bestuurbare auto’s.

– De film zal 142 minuten gaan duren, de eerste versie was echter een uur langer, dus regisseur Joss Whedon heeft nog flink wat weggeknipt.

– De Marvel superhelden-franchise in zijn geheel staat op de vierde plaats in de lijst meest verdienende franchise ooit. Alleen Star Wars, James Bond en Harry Potter hebben meer geld in het laatje gebracht.

– Componist Danny Elfman zal samen met Alan Silvestri, die de meeste muziek in deze film voor zijn rekening heeft genomen, ongetwijfeld voor een prachtige soundtrack gaan zorgen. Elfman is de favoriete componist van regisseur Tim Burton en voorzag al veel van zijn films, inclusief de Batman films, van mysterieuze en bijna sprookjesachtige muziek. Elfman maakte ook al eerder muziek voor de superhelden-films Hulk van Ang Lee en de Spider-Man trilogie van Sam Raimi.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren