Banjo als DLC-personage voor Super Smash Bros.? Phil Spencer is voor!

Middels een online stemformulier op de website van Nintendo kunnen spelers laten weten welk gamepersonage zij het liefst zouden zien in toekomstige DLC voor Super Smash Bros. Via verschillende fora melden spelers te hebben gestemd op Banjo uit de populaire gamereeks Banjo-Kazooie. Xbox-baas Phil Spencer vertelt via Twitter dat ook hij Banjo graag zou zien knokken tegen Mario en Donkey Kong.

Spencer benadrukt bovendien dat Microsoft eerder al met Nintendo heeft gewerkt aan IP’s van Banjo-Kazooie-ontwikkelaar Rare. Mocht Banjo publieksfavoriet blijken, dan zal de samenwerking tussen Microsoft en Nintendo waarschijnlijk dus geen probleem vormen:


Wie zou jij het liefst zien als DLC-personage in Super Smash Bros.? Meld het via de Nintendo-website en deel je keuze in de reacties!

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Wel tof dat Phil hier ook mee instemt! Geweldige vent blijft het af en toe! ๐Ÿ˜€

 2.   
  Valent!jn's avatar

  Toch ook maar even voor de beer gestemd. Zou een heerlijk karakter voor Super Smash Bros. zijn! ๐Ÿ˜‰

 3.   
  WesterW's avatar

  Heb zelf tegen beter weten in gestemd op de hoofdpersoon van het supervette The World Ends With You, maar ik zie op zich Banjo, Isaac (Golden Sun) of een van de Belmonts (Castlevania) ook wel zitten ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Permeabletech's avatar

  @WesterW yes, nog een van van TWEWY dat is echt de beste ds game die er is maar veel te weinig mensen hebben hem gespeeld.

 5.   
  Permeabletech's avatar

  *fan