Tickets voor GamesCom 2015 nu te koop

Ook dit jaar vindt de grootste gamebeurs van Europa weer plaats in Keulen. In augustus zal de Gamescom naar verwachting wederom massa’s enthousiaste gamers trekken en als jij hierbij wilt zijn, kun je nu alvast een kaartje kopen.

Wanneer je v贸贸r 30 april een ticket aanschaft via de Gamescom-website, krijg je een aantrekkelijke korting. Zo kun je al voor 11,50 euro een dagkaart kopen voor de donderdag of vrijdag. De weekendtickets zijn met 15,50 euro iets duurder.

Voor dit jaar zijn al meerdere grote namen bevestigd. Onder andere Microsoft, Nintendo, Square Enix, Ubisoft, Warner Bros, EA, Bethesda, Crytek, Deep Silver en Konami hebben reeds laten weten dat ze aanwezig zullen zijn op de beurs.

De Gamescom 2015 is op woensdag 5 augustus toegankelijk voor pers, een dag later opent het zijn deuren voor het grote publiek. Ook wij van GamersNET zijn uiteraard weer aanwezig. Check ons grote Gamescom-overzicht van vorig jaar om te zien wat we toen zoal hebben beleefd.

Reis jij dit jaar af naar Keulen voor de Gamescom? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  als ik mee kan met de GN mobiel van Peter dab koop ik me kaartje wel :3

 2.   
  Pater100's avatar

  Had ze vorige week al besteld!! Haha we hebben ee zin in!!

 3.   
  Tom's avatar

  Vorige keer moest de helft van de corresponderende redactie al naar Keulen met het OV, dus betwijfel of er dit keer ruimte is voor bezoekers bij Peet in de auto. 馃槢

 4.   
  WoKingNL's avatar

  Aangezien het tegelijk met campzone valt ga ik er weer niet heen dit jaar. Als ze de indeling hetzelfde doen en het weer zo extreem druk is vind ik het niet erg :p

 5.   
  Thijs.'s avatar

  Tom schreef, "Vorige keer moest de helft van de corresponderende redactie al naar Keulen met het OV, dus betwijfel of er dit keer ruimte is voor bezoekers bij Peet in de auto. 馃槢 "

  ik was aanwezig bij member van de maand als enige bezoeker dus dat was natuurlijk wel wat waard h茅 馃槢

 6.   
  Carl Johnson's avatar

  Normaal is de E3 toch ook in Augustus? Is dat niet een beetje dom omdat zo kort na elkaar te doen?

 7.   
  Tom's avatar

  Carl Johnson schreef, "Normaal is de E3 toch ook in Augustus? Is dat niet een beetje dom omdat zo kort na elkaar te doen?"

  E3 viel de afgelopen jaren niet in augustus en zover ik weet doet ie dat dit jaar ook niet. De twee zitten wel wat dichter op elkaar, maar op zich zou dat geen problemen moeten veroorzaken. De 茅茅n is immers meer voor pers, de ander toch meer voor publiek.

 8.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Vet! Kijken of ik heen ga 馃槈