Gerucht: Microsoft onthult Gears of War Collection voor Xbox One tijdens E3

Neem het volgende gerucht met een korreltje zout, maar smakelijk is het zeker. Volgens anonieme bronnen gaat Microsoft tijdens de E3 een Gears of War Collection onthullen voor de Xbox One. De Gears of War Collection zou in 1080p met 60 frames per seconde draaien en moet dit jaar nog verschijnen.

We weten al dat de nieuwe ontwikkelaar Black Tusk Studios bezig is met een geheel nieuwe Gears of War voor de Xbox One. Die laat nog wel even op zich wachten, dus een Gears of War Collection eind dit jaar zou een lekker zoethoudertje kunnen zijn voor fans van de serie.

Voorlopig blijft het bij een gerucht en is het wachten op een formele aankondiging. Xbox-baas Phil Spencer liet al wel voorzichtig weten dat hij op dit moment niets kan aankondigen. Hij had verder alleen het mysterieuze “stay tuned” als mededeling.

Zou jij alle Gears of War-games nog een keer willen spelen op de Xbox One? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Metalhead95's avatar

  JA JA JA JA JA JA

 2.   
  UncreatedKoen's avatar

  JA JA JA EN NOG EENS JAAA I WANT IT

 3.   
  ChielB's avatar

  Lijkt me heerlijk in elk geval. Sublieme co-opper nog altijd. 8) En zolang de Horde-modus er maar bijzit, gaat deze heel wat overuren maken. πŸ˜€

 4.   
  Daan's avatar

  Hmmm, ik heb deel 1 en 2 hier nog liggen van de 360. Maar met dit gerucht wacht ik daar nog wel even mee. Speel toch liever op new-gen dan. πŸ˜›

 5.   
  gamepower's avatar

  ja en nee ….

  ja als tussendoortje en om nog even in de geweldige sfeer van GOW te zitten.

  nee omdat ik het sch**t krijg van al die remakes, ik heb die games al uren uitgekampt en er is dus maar weinig dat ik niet gezien heb.

  ik vergelijk dat een beetje met een film, je kan best een paar keer naar een film kijken ….maar dan heb je hem ook gezien toch

 6.   
  noah81's avatar

  Ik ben nog niet bekent met dit spel en zal hrm zeker proberen mocht die uitkomen op de xboc one

 7.   
  Noice!'s avatar

  Ondanks dat ik ook niet meer warm word van al die remakes, kan ik wel enthousiast worden over deze grote collecties. Los van de problemen met de master chief collection is het wel een prachtige collectie die tot het einde van de generatie op m’n harde schijf zal staan.
  Remakes, nee…. HD remakes met veel inhoud voor de prijs van 1 game, ja!

 8.   
  UncreatedKoen's avatar

  I want it now

 9.   
  WoKingNL's avatar

  Ik zeg doen!

 10.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ik zeg jongens. Dit gerucht is ontkracht.. Rod Fergusson heeft laten weten op twitter

  I love the passion, but there’s no Marcus Fenix Collection. We ARE working on other exciting Gears projects. I’ll see you at E3!

 11.   
  Hitman047's avatar

  PR praat. Wat Fergusson hier eigenlijk zegt is dat de collectie niet de “Marcus Fenix Collection” heet.

  Wacht de E3 maar af. πŸ˜‰

 12.   
  UncreatedKoen's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "PR praat. Wat Fergusson hier eigenlijk zegt is dat de collectie niet de “Marcus Fenix Collection” heet.
  Wacht de E3 maar af. πŸ˜‰ "

  Het is inderdaad net hoe je het wilt lezen. ARE staat niet voor niks in hoofdletters dus ik hoop dat het doorgaat natuurlijk! πŸ™‚

 13.   
  Hercules's avatar

  F*** YEAH!!

 14.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Ik ben benieuwt hoe dat uit gaat pakken πŸ˜‰