Ook deze actrices maakten kans op de rol van Disney’s Cinderella

Wie dacht dat Lily James de eerste en enige keus was van Disney, om te schitteren in de titelrol van de live-action variant van Cinderella heeft het mis. Meerdere actrices zijn door het bedrijf aan de tand gevoeld om kans te maken aan de rol, en in dat lijstje treffen we een aantal bijzondere namen.

Emma Watson
Deze actrice kennen we natuurlijk vooral dankzij haar rol als Hermione Granger uit de Harry Potter-films, maar ook na deze acht films heeft ze haar succesjes meegepikt. Zo had ze de hoofdrol te pakken in The Perks of Being a Wallflower en stond ze naast Russell Crowe in de Bijbelse verfilming van Noah. Ook had ze nog een klein rolletje in The World’s End. Ondanks dat ze het niet heeft gered om de rol van Disney’s Cinderella te bemachtigen gaat ze wel met het bedrijf in zee voor de rol van Belle in de nieuwe versie van Beauty and the Beast.

Gabriella Wilde
Dit is waarschijnlijk de actrice met het respectievelijk kleinste CV in het lijstje. Wilde was in 2013 te zien in Carrie, naast Chloë Grace Moretz en was te zien in The Three Musketeers en televisie-serie Dr. Who.

Saoirse Ronan
De dochter van de Ierse acteur Paul Ronan kennen we uiteraard van haar rol als Agathe uit de grote Oscar-winaar van dit jaar: The Grand Budapest Hotel. Verder was zij nog te zien als Susie Salmon in The Lovely Bones en als Rat in Lost River.

Tot slot stonden ook nog Alicia Vikander (Anna Karenina), Bella Heathcote (Dark Shadows) en Margot Robbie (The Wolf of Wall Street en Focus) op het lijstje van Disney. Deze zes dames konden uiteindelijk niet tippen aan de schattige glimlach van Lily James en moesten de rol aan zich voorbij laten gaan. Hadden jullie liever één van hen in de rol van Cinderella gezien of zijn jullie tevreden met de keuze van Disney? De recensie van Cinderella lees je komende week hier op MoviesNET.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren