Mad Max verschijnt in september; PlayStation 3- en Xbox 360-versie geannuleerd

Lange tijd is het stil gebleven rondom Mad Max, maar nu is er eindelijk wat nieuws omtrent de game van Just Cause-ontwikkelaar Avalanche Studios te melden. Het Amerikaanse tijdschrift Game Informer heeft namelijk een cover story over de game te pakken en dat betekent dat er de komende tijd ongetwijfeld informatie over het spel naar buiten zal komen.

Vooralsnog worden we alvast zoet gehouden met de onthulling van de releasedatum van Mad Max. Het spel zal namelijk op 4 september verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De PlayStation 3 en Xbox 360 ontbreken in het lijstje, want de last-gen-versies van Mad Max zijn geannuleerd.

 1.   
  gamepower's avatar

  ik ben wel zeer benieuwd naar deze game, ik vond de film wel heel vet …dus ik hoop dat ze dit kunnen vertalen in een game.

 2.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  was te verwachten dat ze de lastgen versies gingen annuleren

 3.   
  assassinkarsten's avatar

  de film was vet nu de game nog ๐Ÿ™‚

 4.   
  GamerJaime's avatar

  September wordt een dure maand. Mad Max en de nieuwe Metal Gear. 2 games waar ik onwijs naar uitkijk. En dan ben ik ook nog eens jarig! ๐Ÿ˜†

 5.   
  Sa.'s avatar

  He he… Last-gen vind ik nou ook gewoon niet meer kunnen hoor, tis alweer ruim een jaar geleden dat de new-gen consoles uitkwamen.