Bouw een Battlefield 4 map samen met DICE

DICE ondersteunt Battlefield 4 al sinds de release trouw met nieuwe content en gaat nu zelfs een stapje verder. De ontwikkelaar wil een compleet nieuwe map bouwen samen met zijn community!

DICE begint met een leeg gebied en zal de map bouwen volledig op basis van de suggesties die spelers aandragen. Op die manier ontstaat een map waarin de grootste wensen en meest fantastische dromen van fans verwerkt zijn. De map zal tussentijds regelmatig getest en getweakt worden in het “Community Test Environment”, dat exclusief beschikbaar is voor Battlefield 4 Premium-leden. Wanneer de map uiteindelijk klaar is, zal deze worden uitgebracht als gratis download voor alle platformen, zo vertelt creative director Thomas Andersson op de Battlefield Blog:

As a thank you to the Battlefield community for sticking to your Battlefield 4 guns and giving excellent feedback to improve the game, we want to show our appreciation by releasing the “Community Map” as a free download, available to players on all platforms.
DICE gaf eerder al aan dat het Battlefield 4 in 2015 zal blijven ondersteunen met nieuwe content, zelfs na de release van Battlefield: Hardline. In zijn recente bericht vertelde Andersson tevens dat we volgende maand een speciale “Winter Patch” kunnen verwachten. Deze bevat een verbeterde netcode en solider collision. Ook zal Squad Obliteration getweakt worden, zodat het de belangrijkste competitieve modus in de game wordt.

Meer informatie over de speciale community-map vind je hieronder.

 1.   
  noah81's avatar

  Kan heel gaaf worden.
  Maar poosje terug kon je wat oude velden kiezen die ook terug zouden komen als dlc. Hebben jullie van gamersnet daar nog wat van gehoord?
  Heb o.a nog gestemd op geand bazaar om terug te komen.

 2.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Is dat nu wel handig? om dat Battelfield Hardline er ook aan komt? #WWE

 3.   
  DexMax's avatar

  sebastiaanwwe schreef, "Is dat nu wel handig? om dat Battelfield Hardline er ook aan komt? #WWE"

  Jemig Sebastiaan, rot eens op met je hashtags. Het is verdomme geen Twitter hier. Het heeft geen enkele functie.
  Ontopic: Leuk idee. Ik ben zelf al redelijk uitgekeken op BF4. Echter ben ik behoorlijk nieuwsgierig geworden naar Hardline na de afgelopen bèta. 8)

 4.   
  mastertje's avatar

  DexMax schreef, "

  ”sebastiaanwwe” schreef, "Is dat nu wel handig? om dat Battelfield Hardline er ook aan komt? #WWE"

  Jemig Sebastiaan, rot eens op met je hashtags. Het is verdomme geen Twitter hier. Het heeft geen enkele functie.
  Ontopic: Leuk idee. Ik ben zelf al redelijk uitgekeken op BF4. Echter ben ik behoorlijk nieuwsgierig geworden naar Hardline na de afgelopen bèta. 8) "

  Ach als hij het leuk vindt. Snap het zelf ook niet (soms tot het irritante), maarja wie zijn wij om er wat over te zeggen.

  On: is inderdaad een leuk idee, maar wel te laat naar mijn mening. Al is het voor de mensen die hardline niet gaat kopen natuurlijk wel tof.

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Bouw samen met DICE…? DICE maakt ze nog steeds en jij kan minimale hulp bieden, vind ik nou niet bepaalt samen bouwen. Wel tof dat de functie is toegevoegd, ben ik ook weer blij dat ik Premium heb gekocht.