Activision: Destiny krijgt dit najaar grote content-update

Destiny wordt dit najaar voorzien van een grote content-update, zo meldt uitgever Activision. Het was al bekend dat men een meerjarig plan voor ogen had bij het maken van de game en nu heeft Activision voor het eerst concreet laten weten dat we ongeveer een jaar na de release veel nieuwe content kunnen verwachten.

Eind vorig jaar werd Destiny al voorzien van de DLC The Dark Below en in het tweede kwartaal van dit jaar verschijnt de tweede DLC, House of Wolves. Wat de grote update dit najaar gaat worden is nog onduidelijk, maar allicht dat de E3 in juni een mooi moment is om meer erover te onthullen.

Wat zou jij graag willen zien? Nieuwe planeten? Meer raids en Strikes? Of iets anders? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Deze grote content-update (genaamd Comet) zou een release op disc krijgen die ook weer 2 kleinere DLC krijgt genaamd, Vex en Plague of Darkness.

    Uitgelekte foto.
    http://data.techtimes.com/data/images/full/32465/destiny-roadmap-jpg.jpg

    Zelf zou ik graag nieuwere en grotere planeten zien met ook meer boeiender, social, non-combat locaties war je meer kunt doen dan alleen rondlopen, missies accepteren en een shop bezoeken. Daarnaast had ik verwacht dat Destiny meer open wereld game zou worden.

    Bungie mag zich ook meer gaan inzetten voor verhaallijnen, want die zijn nog altijd mager in Destiny.

    Wie kan zich nog één van de eerste interviews herinneren waarin wordt verteld, zie je die berg, daar kan je gewoon heen als speler. Uiteindelijk bleek Destiny meer lineair te zijn als open wereld. Graag zou ik meer een open wereld feeling willen gaan krijgen!

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Ze zouden een voorbeeld aan blizzard moeten nemen. elk jaar of elke 2 jaar nieuwe expansion en dan die expansion gratis uitbreiden in het tijdperk tot een nieuwe expansion releases wordt. ik vind het niet waard om elke 3 maanden nieuwe dlc. destiny is een top game maar ik kan niet bijblijven met deze snelheid

  3.   
    KingHaldamir's avatar

    team finder voor raids en nightfall zou leuk zijn. En misschien iets met een event op de tower.. bijvoorbeeld dat die word aangevallen ofz.

  4.   
    Goregash's avatar

    Thijs. schreef, "Ze zouden een voorbeeld aan blizzard moeten nemen. elk jaar of elke 2 jaar nieuwe expansion en dan die expansion gratis uitbreiden in het tijdperk tot een nieuwe expansion releases wordt. ik vind het niet waard om elke 3 maanden nieuwe dlc. destiny is een top game maar ik kan niet bijblijven met deze snelheid"

    Wow betaal je dan ook elke maand 13 euro voor. Dus uiteindelijk ben je meer kwijt dan 1 game en 2 DLC per jaar.
    Destiny 2 jaar: 2×95 Euro = 190 Euro Wow 2 jaar: 24×13 Euro + 45 Euro (Expansion prijs)= 357 Euro. Aan dat prijskaartje zit dus ook meer content vast. Dat vergeten namelijk wel een heleboel mensen.

  5.   
    Overload14's avatar

    Kheb de geruchten al gelezen van deze zogenaamde “comet” update. Nu is de vraag of het gratis is of ze nog eens in onze portemonéé gaan zitten.. Ze zouden beter terug het oude systeem van Add-ons gebruiken toen betaalde je wel een flinke som geld maar kreeg je bijna even veel content als de originele game. Jammer dat tegenwoordig de mentaliteit is van DLC na DLC. En natuurlijk vinden de jongere generaties van gamers dit normaal en vallen zij in deze val. Alé dat denk ik toch 😛

  6.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Het zou wel vet zijn als je weer en stapje veder kan, na een tijd blijft je toch op het zelfde hangen, dus iets nieuwe is altijd gezond! #WWE

  7.   
    ChielB's avatar

    @Overload14: ik verwacht eerder dat het als een soort Destiny 2.0 gepresenteerd zal worden. Een nieuwe planeet (Mercurius?), nieuwe raid, meerdere strikes… Gratis zijn de huidige DLC-pakketten niet, dus dat kunnen we zeker vergeten bij een nieuwe bundel met veel meer nieuwe content.

  8.   
    FireBallz's avatar

    kwas destiny eigenlijk al een beetje vergeten, dat zegt genoeg.