Destiny House of Wolves DLC komt in Q2; grote update deze maand nog

Ontwikkelaar Bungie heeft eindelijk officieel naar buiten gebracht wat men de komende periode met Destiny van plan is. De tweede grote uitbreiding, House of Wolves, zal in het tweede kwartaal (Q2) van dit jaar verschijnen. Het gerucht dat deze DLC pas in mei zal verschijnen, lijkt hiermee weer wat realistischer te worden.

Daarnaast maakte men bekend dat we deze maand nog een grote update kunnen verwachten. Patch 1.1.1 is in aantocht en deze moet een brug vormen tussen The Dark Below en House of Wolves. Nadere details hierover volgen de komende weken.

Verder liet Bungie weten dat er het nodige getweakt wordt aan de wapens. De voornaamste reden is dat men pulse rifles interessanter wil maken. Bijna niemand gebruikt deze wapens en dat wil Bungie graag anders zien. Zo worden auto rifles minder krachtig op lange afstanden en ook wordt de range van shotguns beperkt, zodat dit type wapen nog nadrukkelijker alleen voor echte ‘in your face-combat‘ geschikt is.

Meer achtergrondinformatie over het aanpassen van de wapens is te lezen op Bungie.net.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Er is een reden waarom mensen Pulse Rifles niet gebruiken, doordat ze onbruikbaar zijn. Hetzelfde wat ze nu gaan doen met autorifles. Autorifles worden nu weer aangepast terwijl ze al flink generfd zijn.

    Nu willen ze met autorifles meer op CQB gaan richten, terwijl de shotgun hier de koning in is. Kortom, ze willen een ander wapen populair maken en de ander weer onpopulair.

    Great balance Bungie!

  2.   
    ShadyXL's avatar

    De auto rifles nog meer nerfen vind ik een domme zet. De enige 2 goede pulse rifles vind ik Bad Juju en Oversoul Edict (die zijn ook echt de enige die het gebruiken waard zijn vind ik). De auto rifles zijn al genoeg generfed en de shotguns zijn al heel CQB. Vind gewoon een manier om pulse rifles aantrekkelijker te maken. meer hoeven ze niet te doen..

  3.   
    Overload14's avatar

    Deze update vind ik ook maar stom.. Da auto rifles zijn goed zoals ze nu zijn.

  4.   
    Jeroenvk94's avatar

    Als fervent gebruiker van Red Death… Ja pulse kan n buff gebruiken