Eerste filmposter Magic Mike XXL en trailer op komst

Er is een eerste filmposter verschenen van Magic Mike XXL, het vervolg op de film Magic Mike uit 2012. In die film volgden we Mike, een rol van Channing Tatum en doken we in de wereld van de mannelijke strippers. Tatum toonde de poster gisteren aan de wereld middels zijn Twitter account. Ook werd bekend gemaakt dat er vandaag een eerste trailer zal verschijnen.

We weten nog niet heel erg veel over het verhaal in deze tweede film, maar wat we wel weten is dat het zich drie jaar na de gebeurtenissen in Magic Mike zal gaan afspelen. Na het vertrek van Mike zijn er een aantal overgebleven Kings of Tampa die ook de handdoek in de ring willen gooien. Ze zijn van plan met een grote knaller afscheid te nemen en organiseren daarom een grootst evenement, waar uiteraard ook Magic Mike bij aanwezig zal zijn. De cast zal naast Tatum onder andere bestaan uit Amber Heard, Matt Bomer, Elizabeth Banks, Jada Pinkett Smith en Joe Manganiello.

Hieronder kun je de poster bewonderen, die overigens niet erg subtiel is, aangezien het woord “coming” op zijn kruis geplakt is. Magic Mike XXL zal op 2 juli in de Nederlandse bioscopen verschijnen.


Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren