Gameplay gecancelde Saints Row: Moneyshot opgedoken

Saints Row: Moneyshot zou in eerste instantie een aparte, arcade-achtige Saints Row-game worden. Dit idee werd echter gecanceld en het idee werd als DLC toegevoegd aan de toen recentelijk uitgekomen Saints Row: The Third. Nu zijn we altijd benieuwd naar games, zelfs al zijn ze helaas niet uitgekomen. In de onderstaande video van YouTuber BananaSwag is 14 minuten aan gameplay te zien.

In Moneyshot schiet je personage een kogel af, die jij moet besturen naar zijn eindebestemming. Onderweg kun je geheel in de humoristische Saints Row-stijl multipliers verdienen door onder andere sekspoppen te vernietigen, bandieten door hun hoofd te schieten en duiven neer te halen.

Zonde dat het niet is doorgegaan of toch maar beter, gezien dit filmpje?

 1.   
  nielsiebro's avatar

  Misschien is het maar beter dat hij werd gecanceld want dit smaakt niet naar meer maar naar sloot

 2.   
  Gozer_033's avatar

  zit echt niet op zoiets te wachten!

 3.   
  Ralph P Scene's avatar

  saaaaai!

 4.   
  Fabianb's avatar

  Haha wtf. Dit is een mini game voor in een volledig spel. Niet als een losstaand spel. 😛 Gelukkig zagen de pannenkoeken dat ook op tijd in.

 5.   
  Moodey's avatar

  Gelukkig zijn ze er wel achter gekomen dat dit niet een game zelf kan zijn…

 6.   
  Sa.'s avatar

  Ziet er wel grappig uit, maar een stand alone game? Nee dat niet. Misschien als ze wat meer gebieden erin deden en misschien dat je targets moet killen in een soort campaign, en dat dit dan een demo is voor de ‘Endless’ modus, dat zou nog wel kunnen.

 7.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Saints Row was toff met de bank overvallen, en hippe auto,s en zoo, maar wat de game nu is, 🙁 ik vind het heel jammer #wwe