GamersNET RADIO: aflevering 251 – jaar 6 van GNR is begonnen!


Richard en Peter zitten klaar voor de aftrap van het zesde jaar van GN Radio! Dat betekent nieuwe jingles en natuurlijk een aangepast programma, waarbij jullie rol nog groter wordt!

Natuurlijk behandelen we nog steeds het nieuws, met onder andere nieuws over de verkoopcijfers van de PS4, een nieuwe Tony Hawk-game, Uncharted 4, Batman Arkham Knight en nog veel meer!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te bekijken tussen 16:00 en 17:00 uur, en later te bekijken via YouTube en iTunes! Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, laat je comments vooral achter of mail naar [email protected]!

[radio]Luister hier naar aflevering 251 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Leukste's avatar

    Nog even de ruwe kantjes van de intro jingle af. Dat komt vast goed.

    6:22
    Kan iemand uitleggen wat er leuk is aan Hearthstone.
    Het sparen van de kaarten en het combineren van kaarten om de ander te overtroeven. Zeg maar de “value” van je kaarten ruilen tegen “value” van de tegenstander op het board. En er zit ook wat RNG in wat soms voor komische taferelen zorgt en soms ook niet.

  2.   
    mattioza's avatar

    Haha lol, jullie zitten eerst 3 weken te vragen om een top-5 op te sturen. Nu stuur ik er één op, schrappen jullie het onderdeel uit GNR. 😮

    Wat de discussie betreft, ben ik het helemaal niet eens met Richard.
    Waarom?:

    1) Legendary weapons zijn helemaal niet zeldzaam in destiny, ze zijn op meerdere manieren te verkrijgen (via pvp, verschillende shops waar je met marks moet betalen, engrams die op de grond droppen, raid, strike,…).

    2) Je hebt ook de keuze om het wapen niet te aanvaarden (zodat je er alsnog hard voor kunt werken), je kan hem ook dismantlen dan krijg je er nog wat energy voor (altijd handig).

    3) Dat de ene persoon een wapen krijgt dat hij/zij kan gebruiken en de andere niet, is puur geluk. De geluksfactor in destiny is sowieso erg hoog want de game staat heel erg in het teken van de juiste spullen krijgen (ik zeg niet dat dit positief is, maar het is wel zo).

    4) De groep spelers die nu nog low level zijn, is heel beperkt en je kan een legendary weapon pas dragen vanaf lv.20 (dus je komt geen situaties tegen dat een low level door het wapen ineens overpowered gaat zijn).

    Het is misschien verstandig om nog wat extra uurtjes in destiny te klokken voor je aan zulke uitspraken begint, Richard 😉